Moda

Top 10 modnih lookova koji su obilježili 2017. godinu

Godina iza nas definitivno je bila modno uspješna! U 2017. javili su se neki jako dobri trendovi koje ćemo još dugo nositi, a neke od naših omiljenih zvijezda ostavile su veliki modni trag na modnom nebu...

2018. nam se ubrzano približava, što znači da je vrijeme da se kvalitetno oprostimo od godine iza nas. Ako nešto možemo reći za 2017., onda je to definitivno činjenica da nas je modno oduševila i ostavila mnogo dobrih outfita u našem sjećanju. Od Rihannine savršene cvjetne haljine na Met Gali pa sve do "naked haljine" Belle Hadid te Zendayine toalete koja je srušila Internet - 2017. nas nimalo nije razočarala! Kako bismo dokazali da smo u pravu, odabrali smo 10 genijalnih zvjezdanih outfita koji su nas najviše oduševili u godini iza nas.

Beyonce na dodjeli Grammy's nagrada

Beyonce i njezini blizanci apsolutno su obilježili 2017. godinu. Od spektakularne Instagram najave trudnoće pa sve do fenomenalnih toaleta u kojima je šetala svoj trudnički trbuh. No, ipak, svojim cijelim nastupom i outfitom s potpisom Petera Dundasa, na dodjeli muzičkih nagrada Grammy's, Beyonce nas je ostavila bez daha. Reci da nije boginja?!

 | Autor: Getty Images Getty Images Trudna Beyonce 

Možda vas zanima 7 modnih rizika koje svaka žena bez straha može učiniti Rubrika Moda Moda

Melania Trump inauguracija

Puno se prašine podiglo oko Melanije i njezinih outfita od kad je Donald Trump postao američki predsjednik. Naime, gotovo svi veliki svjetski dizajneri su je odbili odjenuti za inauguraciju, ali ipak, moramo priznati da je Melania zasjala u haljini s potpisom dizajnera Hervea Pierrea. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Melania Trump na inauguraciji 

Kim Kardashian u vinilu

Na reviju Toma Forda, tijekom njujorškog tjedna mode, Kim je stigla u dizajnerovoj super uskoj haljini od vinila. Seksi kao i uvijek, Kim je preotela svu pažnju i podigla puno prašine svojim izazovnim outfitom. Što je da je, ovo valjda samo Kim može dobro nositi...

 | Autor: Getty Images Getty Images Kim Kardashian u Tom Fordu

Bella Hadid u "naked" haljini

Ovo je definitivno bila godina Belle Hadid! Predivna manekenka nebrojeno nas je puta iznenadila i oduševila svojim outfitima u 2017. godini, ali ova naked haljina s potpisom dizajnera René Caoville bila je apsolutno najbolji komad na njoj! 

 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

Miroslava Duma Valentino Fashion Show

Kad zamislimo reviju Valentina, sigurno ne mislimo da itko u prvom redu sjedi u - tajicama! E pa, Miroslava Duma to može. I uz to izgleda tako prokleto dobro. Tajice, hoodie majica i dugi kaput pretvorili su se u ubojiti outfit koji nam se neobjašnjivo sviđa. Outfit bez puno truda? Da, upravo ovako bi trebao izgledati!

 | Autor: Getty Images Getty Images Mira Duma na Valentino reviji

Kendall Jenner Swarovski boots

Da se razumijemo, skupocjene Saint Laurent x Swarovski čizme nosile su i Beyonce i Rihanna, ali nekako ih je Kendall ipak uspjela najbolje isfurati. Pravi manekenski casual glam pretvorila je u look o kojem ćemo još dugo pričati...

 

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Možda vas zanima 20 novogodišnjih haljina do 200 kuna Rubrika Moda Moda

Emily Ratajkowski u trenirci i štiklama

Emily je prva Insta curka koja nam je dala ideju kako odlično iskombinirati trenirku i štikle. Zvuči ludo, ali na njoj ova nespojiva kombinacija izgleda apsolutno savršeno. Možda u 2018. i skupimo hrabrosti za jedan ovakav look?

 

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Rihanna Met Gala

Rihanna je kraljica. A to je po tisućiti put i dokazala na ovogodišnjoj Met Gali. U Comme des Garçons haljini s trodimenzionalnim cvjetnim aplikacijama RiRi je doslovno potrgala Internet. A i konkurenciju...

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Serena Williams vjenčanica

Od svih celebrity vjenčanja iz 2017., američka tenisačica Serena Williams je svojom ekstravagantnom vjenčanicom s potpisom Alexandera McQueena obilježila godinu. 

Zendaya na premijeri Spidermana

Zendaya kao Barbie! Kako odoljeti ovoj haljini? Kako? Njezina unikatna haljina koji su dizajnirali Ralph & Russo nije mogla proći nezapaženo. A tek ovaj dugi šlep... Wow, wow, wow!

 | Autor: getty images getty images Zendaya izgleda kao Barbie!

Meghan Markle na službenim zarukama

Meghan je odabrala jednostavan bijeli kaput kanadske marke Line the Label i neutralne cipele. Jednostavna, lijepa i elegantna - već sad obožavamo Meghan! I uopće ne sumnjamo da će u 2018. upravo njena vjenčanica obilježiti godinu...

 | Autor: Getty Images Getty Images Još jedne kraljevske zaruke!

Photo: miss7

Komentari 0