Moda

20 novogodišnjih haljina do 200 kuna

Manje od 20 dana dijeli nas od najluđeg dočeka u godini, a ako još uvijek nemaš spremnu haljinicu - donosimo nekoliko genijalnih prijedloga

Još uvijek nemaš novogodišnju haljinu u ormaru? Od toliko genijalnih komada koje se skrivaju u našim omiljenim high-street trgovinama, moramo ti reći da stvarno puno toga propuštaš. Odlučili smo se potruditi i potražiti najgenijalnije i cjenovno najprihvatljivije haljine za novu godinu - jer budimo realni, nema smisla da u novogodišnji komad ulažeš puno novaca. Šljokice, baršun, mašnice, resice. U najluđoj noći vrijedi samo jedno pravilo - ništa nije previše! 

 | Autor: miss7 miss7 Mango (199 kuna), Boohoo (165 kuna), Bershka (170 kuna), ASOS (190 kuna)

Zašto ne bi odabrala mini haljinu za novu godinu? Ovo je upravo savršena prilika da zasjaš u punom sjaju i oduševiš sve prisutne. Također, ne želimo biti praznovjerni, ali znaš da se kaže "kako dočekaš novu godinu takva će ti biti i cijela sljedeća". 

 | Autor: miss7 miss7 Zara (150 kuna), H&M (150 kuna), Zara (99 kuna)

Metalik haljine ove godine preotela su srca brojnih fashionistica, a što vrišti "nova godina" više od metalika ili šljokica? Uz onakav komad uopće ne moraš brinuti o ostalim modnim dodacima jer će haljina govoriti dovoljno sama za sebe. 

Možda vas zanima Najbolji party komadi za novu godinu Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 H&M (150 kuna), Mango (129 kuna), H&M (150 kuna)

Haljina na preklop još je jedan model haljine s kojim ne možeš pogriješiti. Stoji apsolutno svim oblicima ženskog tijela, a uz to što je elegantna i ženstvena, ostavlja ubojit dojam. Odaberi dužinu i nijansu koje ti se najviše sviđa i iskombiniraj ju sa svojim omiljenim cipelama u kojima možeš plesati cijelu noć!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (180 kuna), Stradivarius (180 kuna), Bershka (190 kuna)

I naravno, nikako ne smijemo zaboraviti na klasičnu, malu crnu haljinu! Ova haljina je nosiva u svim prilikama, prema tome ako uložiš u jedan ovakav komad, moći ćeš ga nositi još dugo nakon dočeka 2018. godine. 

Možda vas zanima Pronašli smo 20 genijalnih party cipela do 299 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Mango (99 kuna), Stradivarius (180 kuna), Zara (180 kuna), Stradivarius (180 kuna)

Također, super stvar kod crnih haljina je i činjenica da ti pristaju uz apsolutno sve modne dodatke koje već imaš u ormaru, a i najjednostavniji komad možeš podići s nakitom ili ludom torbicom...

 | Autor: miss7 miss7 H&M (75 kuna), Mango (169 kuna), H&M (190 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0