Moda

Pronašli smo 20 genijalnih party cipela do 299 kuna

Vrijeme je božićnih partija, blagdanskih shoppinga i šljokica, sjaja, glamura... Osim divnih haljina, kaputa i hlača, nikako ne smijemo zaboraviti na omiljenu žensku opsesiju - cipele!

Jesi već polako počela razmišljati o novogodišnjem outfitu? Ili o outfitu za poslovni domjenak? A o ludom tulumu s prijateljicama na Badnjak? Mi svakako jesmo, a prije svega (tipično ženski!) u fokusu su nam - cipele! S obzirom na to da ti za blagdanski domjenak cipele trebaju biti jednako fora kao i cijeli outfit, potrudili smo se pronaći najbolje komade iz high-street trgovina do 300 kuna. 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka cipele s ukrasima (249 kuna), Mango sandale (249 kuna), ASOS (255 kuna)

Ok, ako nas neke cipele vežu za blagdane i blagdanske partije onda su to svakako crveni modeli te nezaobilazne šljokice! Šljokaste cipele same po sebi su dovoljan statement koji ćemo rado nositi čak i u all-black kombinaciji. Crveni modeli jednostavno su prigodni, upečatljivi i možeš ih kombinirati uz baš - sve!

Možda vas zanima Da - ovih 5 modela cipela vizualno izdužuju noge! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Bershka šljokaste cipele (160 kuna), H&M cipele otvorene pete (225 kuna), ASOS (240 kuna)

Ove su sezone posebno popularne i takozvane čarape-čizme, a one u crvenoj, odnosno bordo varijanti podići će i najjednostavniju kombinaciju. A zašto bi izabrala "dosadne" crne kad možeš imati i one u predivnoj crvenoj boji?!

 | Autor: miss7 miss7 Crvene salonke H&M (225 kuna), Zara zelene cipele (299 kuna), Stradivarius crvene sock-boots (249 kuna)

Znaš koje cipele nikad neće dosaditi? Da, naravno, klasične crne salonke koje osim uz svoj ludi blagdanski outfit možeš nositi i u svim drugim sezonama, prilikama, varijantama, kombinacijama,... Ovo je onaj par koji je nezaobilazan u svakom ženskom ormaru i kao takve, znaš da će te spasiti i u najkritičnijim situacijama. 

Možda vas zanima Jedinih 5 modela cipela koje svakoj ženi trebaju u ormaru Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Bershka salonke (229 kuna)

Ako ipak ne želiš obične crne salonke, možeš odabrati crne cipele s aplikacijama, mašnicama ili varijantu nekog malo drugačijeg modela primjerice one s otvorenom petom ili prstima. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M crne salonke s ukrasima (299 kuna), Zara cipele otvorene pete (299 kuna), New Look cipele s mašnicom (250 kuna)

Ovim modelima s mašnicama jednostavno nismo mogle odoljeti! Uz ovako genijalne cipele zadnje što ti treba jest komplicirani outfit. Nemoj previše komplicirati: tvoje omiljene hlače i top će uz cipele s mašnicama postati statement outfit vrijedan divljenja!

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (250 kuna) i ASOS (255 kuna)

I za kraj, nezaobilazne - sandale. Znamo da nisu baš najprikladnije s obzirom na hladno vrijeme i niske temperature, ali nemoj zaboraviti da su jedan od najvećih ovosezonskih trendova upravo sandale u kombinaciji s čarapama. Ako se osjećaj hrabro i želiš eksperimentirati s izborom obuće, ovo je idealan trend za tebe!

 | Autor: miss7 miss7 Zara sandale crne (299 kuna) ili zlatne (299 kuna)?

Photo: Zara

Komentari 0