Moda

Da - ovih 5 modela cipela vizualno izdužuju noge!

Ako znaš prave trikove, tvoje će ti cipele nevjerojatno pomoći i da vizualno izdužiš figuru. Otkrivamo koje će ti cipele iz ormara upravo postati najbolje prijateljice...

Nema ništa bolje od cipela koje laskaju našoj liniji, zar ne? Nešto o čemu većina nas sanja su upravo duge i vitke noge, a dobre cipele su upravo ključne za ovaj efekt. Ako si mislila da ti čizme iznad koljena čine uslugu i izdužuju noge - dozvoli nam te upozorimo da si u krivu. Ovaj model stoji tek rijetkim visokim i vitkim djevojkama, ali zato znamo u koje se modele uvijek možeš pouzdati... Nema na čemu!

Gležnjače

Iako su na glasu kao model koji laska tek rijetkima, ako su pametno iskombinirane, gležnjače također mogu vizualno izdužiti noge. Najbolje će izgledati u paru s "cropped" trapericama, a za što bolji efekt prebaci nogavice preko čizmica!

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Možda vas zanima Video: Jedinih 5 čizama za dugu, stajliš zimu Rubrika Moda Moda

Natikače

Natikače izdužuju noge zato što se gotovo stapaju s kožom. Štoviše, modeli s visokim potpeticama kao i natikače u špic mogu još maksimizirati ovaj efekt! 

Nude salonke

Salonke što sličnije boji tvoje kože učinit će najbolji efekt izduživanja od svih cipela. Zašto? Zato što se stapaju s kožom i ne "prekidaju" liniju tvojih nogu, zbog čega si im upravo dodala nekoliko željenih centimetara. 

 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Možda vas zanima Ne znači da je više uvijek bolje! Uz kakve će potpetice tvoja guza izgledati najbolje? Rubrika Moda Moda

Remenčići

Cipele s remenom oko gležnja vizualno skraćuju noge, ali zato one štikle čije se remenje križa sprijeda, zbog dijagonalnih linija vizualno izdužuje noge.

Cipele u špic

Bilo koji model tvojih cipela "u špic" (s potpeticom ili bez nje) vizualno će izdužiti noge. Osim toga, cipele u špic su jako moderne, super popularne i nevjerojatno elegantne. 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Možda vas zanima 5 pogrešaka koje žene rade kad kupuju sandale s visokom petom Rubrika Moda Moda  
Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0