Moda

Video: Jedinih 5 čizama za dugu, stajliš zimu

Ne, ne treba ti ormar pun čizama - ovih pet modela ćeš nositi kroz cijelu jesensko zimsku sezonu i na bezbroj različitih načina!

Od toliko sezonskih trendova koji nam se iz godine u godinu javljaju, često bez razmišljanja i plana, pomalo impulzivno kupujemo čizme i gležnjače koje obučemo svega nekoliko puta i bez veze ih držimo u ormaru. Ne, ne treba ti dvadeset pari čizama koje skupljaju prašinu i zauzimaju ti mjesta, sve što trebaš su pet dobrih i kvalitetnih komada koji će te spasiti u svakoj situaciji, na svakoj temperaturi i svakoj jesensko-zimskoj prilici u kojoj ćeš se naći kroz sljedećih nekoliko mjeseca. Imaš ih sve? Bravo, tvoja zimska shopping lista je ispunjena! A ako nemaš, posluži se našim prijedlozima...

1. Gležnjače

Iako ćeš ih zamijeniti nekim toplijim modelom kad stigne zima, gležnjače svakako zaslužuju mjesto u tvom ormaru. Jednako dobro izgledaju i uz traperice, suknje i haljine, a istovremeno su super jednostavne za kombiniranje. Plus: nema te situacije u kojoj ih ne možeš isfurati. Obožavamo!

2. Bikerske čizme

Klasičan par bikerskih čizama uvijek je dobrodošao u tvojem jesensko-zimskom ormaru, a investiranje u novi par nikad nam ne pada teško. Ove godine nose se modeli s vezicama, kopčama, biserima - što upadljivije, to bolje!

Možda vas zanima Pogledaj SVE najbolje biker čizme na jednom mjestu Rubrika Moda Moda

3. Tople zimske čizme 

Uloži u jedan par koji će te spasiti kad napada snijeg ili temperature padnu debelo ispod ništice. Mrziteljice Uggsica sigurno će okretati s očima kad ih spomenemo, ali što kada su tako toooooople...

4. Čizme na petu

Bez puno kompliciranja, odaberi model koji ti je udoban i ugodan za nošenje te visinu pete u kojoj možeš provesti cijeli dan, ako treba... Ovakav ti je model uvijek odlična investicija jer ćeš ih sigurno nositi nekoliko sezona za redom! Klasika nikad ne dosadi. 

5. Čarape-čizme (iznad koljena)

Ove sezone čarape-čizme su okupirale sve naše omiljene trgovine, a model iznad koljena ćeš ubiti svije muhe (čitaj: dva trenda) jednim udarcem. Izgledaju zastrašujuće na prvu, ali ustvari su super jednostavne za kombiniranje i tako savršeno izdužuju noge - da ih nećeš više nikada htjeti zamijeniti!

Možda vas zanima Svi nose čarape-čizme! 10 modela koji će oduševiti Rubrika Moda Moda
Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • yazika

    odličan izbor,,sve su dobre