Moda

Svi nose čarape-čizme! 10 modela koji će oduševiti

Ovosezonski glavni hit su definitivno čarape-čizme, a kad ti kažemo da znamo gdje kupiti najbolje high-street modele...

Nema te blogerice/trendseterice/modne urednice koja u svojem ormaru još uvijek nema jedan par čarapa-čizama. Ovaj trend prvi se puta javio još 2015. godine, ali tek smo mu ove sezone zaista dali priliku. 

Balenciaga je jedan od prvih brendova koji je napravio potpuni boom sa čarapama-čizmama, a gotovo svi naši omiljeni high-street brendovi krenuli su njegovim stopama. Od baršuna i likre, pa sve do kožnih i satenskih modela - ove su nam se genijalne čizme zavukle pod kožu, a kad vidiš ovih 10 genijalnih modela nećeš im ni ti moći odoljeti. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (400 kuna), Bershka (300 kuna), ASOS (400 kuna), Zara (400 kuna)

Crne čarape-čizme najpopularniji su i najtraženiji model sezone jer idu uz sve. Volimo ih jer su nosive i na gole noge, ali i na guste crne grilonke. Izgledat će odlično uz hlače, traperice, ali i na haljinu. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Breshka (450 kuna), Mango (700 kuna), Zara (450 kuna)

Osim varijante do pola lista, čarape-čizme dolaze i kao model iznad koljena. Izdužuju cijelu figuru, a pritom izgledaju super trendi i moderno. Također, možeš odabrati između nekoliko različitih materijala; tako je primjerice Zara izbacila model koji je doslovno rađen od pletiva koje smo navikli nositi samo na čarapama, a u Mangu nam se svidio model od baršuna. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (300 kuna), ASOS (400 kuna) i Zara (450 kuna)

Jedne od najpopularnijih boja jesenske sezone svakako su crvena i bordo, a ako ovo nisu idealne statement čizme, ne znamo koje jesu. Popularne crvene Balenciagine čizme-čarape dobile su svoju savršenu high-street verziju u tvojim omiljenim trgovinama, a ako već nisi primjetila crveno ove sezone nosimo na SVEMU, pa i na nogama. 

Photo: Instagram

Komentari 0