Moda

Pogledaj SVE najbolje biker čizme na jednom mjestu

Biker čizme su daleko najbolja modna investicija koju ove sezone možeš učiniti. Ili svake sezone, ako se nas pita...

Tko još nije izvadio čizme iz ormara? Da čujemo? Vrijeme je za slojevito oblačenje, guste grilonke, kratke jaknice i naravno - biker čizme! Ovo je klasični model koji nikad ne izlazi iz mode i ako razmišljaš o tome u koji ćeš komad uložiti, neka to svakako budu bikerske čizme. 

Srećom, naše high-street trgovine su nas jako obradovale ove sezone i izbacile velik broj biker modela između kojih možeš odabrati svog favorita. To nikako ne znači da trebaš zaboraviti na sve svoje gležnjače i čizme iznad koljena, ali kad vidiš fenomenalne biker čizme koje smo okupili na jednom mjestu, nećeš se više htjeti izuti iz njih ove jeseni...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (550 kuna), Stradivarius (350 kuna), Pull&Bear (350 kuna)

Zašto toliko volimo biker čizme? Zato što tako divno izgledaju uz sve što odjenemo...Traperice, suknja, guste grilonke, kožna jakna, romantična haljina. Sve što ti padne na pamet, može! Uz dobar par čizama svaka tvoja kombinacija će u trenu izgledati bolje i upečatljivije. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (600 kuna), ASOS (380 kuna), Zara (600 kuna)

Ove godine najveći su trend biseri, zakovice i remenčići na čizmama. Što više ukrasa, to bolje! Na taj su način, i ovako moćne čizme, dobile još bolji i moderniji look.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (600 kuna), ASOS (650 kuna), Pull&Bear (350 kuna)

Biker čizme gotovo uvijek dolaze u crnoj boji, iako su se ove godine pojavili modeli i u popularnoj bordo nijansi. Međutim, crne biker čizme ipak odišu onom tipičnom rock chic klasikom i niakd ne moraš brinuti pristaju li ti uz nešto ili ne.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Zara (600 kuna), H&M (260 kuna), Stradivarius (450 kuna) 

Ako tražiš nešto drugačiju verziju klasičnih biker čizama, ove su sezone možda i najpopularnije gležnjače s remenčićima - koje su inspirirane Givenchy čizmama...Već smo ti ranije otkrili ovu odličnu Stradivariusovu kopiju, a u međuvremenu smo ih locirali još nekoliko...

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Stradivarius (490 kuna), Pull&Bear (350 kuna), Office (875 kuna)

U svakom slučaju s crnim čizmama ne možeš pogriješiti, a koje god odabereš za ovu sezonu - obožavat ćeš ih!

Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0