Moda

7 modnih rizika koje svaka žena bez straha može učiniti

Novogodišnja odluka br.1: Više ću eksperimentirati sa svojim vlastitim modnim stilom i neću se bojati igranja s trendovima.

Većina nas se slijepo drži stvari i trendova koji nam odgovaraju i ulijevaju sigurnost što se tiče osobnog stila. Ali u 2018. godini predlažemo ti da malo više razmisliš o tome kako začiniti svoj stil ili se barem poigrati s njim, na jedan način o kojem prije nisi razmišljala. Pa zašto ne bi isprobala neki novi trend - ili više njih? U nastavku donosimo nove trendove u koje se kunemo i za koje mislimo da svaka moderna cura treba barem jednom isprobati u 2018. godini!

Head-to-toe crveno!

Ne samo zato što je crvena snažna i odlučna boja, već i zato što simbolizira strast i samopouzdanje - što je dovoljan razlog da isprobaš ovaj monokromatski look. 

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Remen na jaknama i kaputima

Ovaj look je koristan iz dva razloga: naglašava obline i tako vizualno tvori predivnu liniju tijela, ali i omogućava da pokažeš svoju stilističku stranu i talent za odabir divnih modnih dodataka. 

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Karirano

Karirano je već neko vrijeme popularan print, ali ovoga puta predlažemo da odabereš crveno-crnu kombinaciju koja instantno odaje dojam udobnosti i može se kombinirati s apsolutno svime.

Koža, koža, koža

Koža od glave do pete može biti itekako privlačna, seksi i snažna - look koji bi svaka moderna cura trebala probati barem jednom. 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

ČARAPE + sandale

Ovaj look svakako uključuje puno hrabrosti. Ali razmisli o ovome: ako ti je pomalo dosta čizama, ali želiš da ti je toplo za stopala, ovaj mladenački zabavni trend totalno funkcionira. 

 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Suknja na preklop

Suknje na preklop možda i nisu takav modni rizik, ali ako još nemaš ovakvu suknju (ili haljinu!) u ormaru, nemaš pojma što propuštaš...

Prugice

Možda ti se čini kako su pruge samo dio modne prošlosti 80-ih godina, ali bez brige - vraćaju se u velikom stilu. Tanke pruge savršen su print za ured, ali i za ludu noć u gradu.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0