Moda

Tko je rekao da su kabanice ružne? Pa ova je zakon!

Znaš ono kad pada kiša, a ti moraš obući najružniju jaknu u ormaru zato što te jedina može zaštititi od ogromnih kapi kiše? E pa s ovim kabanicama si ustvari i super stajliš!

Kad smo vidjeli ove kabanice, javio nam se osjećaj koji do tada u životu nismo poznavale - poželjele smo kišu! Jer ove su kabanice toliko slatke i stajliš da se već zamišljamo kako ih kombiniramo i na najgori kišni dan. Zaboravi na one ružne žute komade koje te je mama tjerala da nosiš u vrtić... Mi imamo super trendi modele koje bismo najradije nosile ODMAH!

 | Autor: Zara Zara Vodootporna kišna kabanica, 399 kuna

Možda vas zanima Zara se opet malo zaigrala i kopirala dizajnerske komade Rubrika Moda Moda

Zara je očito slična nama, jer su shvatili koliko je teško odabrati stajliš jaknu dok vani "lije ko iz kabla". Redovito nam na kišni dan cijeli outfit pokvari ružna jakna koju moramo prebaciti preko sebe i zaštititi se od kiše, ali s ovim cool komadima i tome ćemo stati na kraj. Ne znamo kako tebi, ali ova prozirna kabanica nam izgleda kao nešto što bi Alexa i Olivia nosile!

 | Autor: Zara Zara Vodootporna kišna kabanica, 229 kuna

Totalno je praktična i trendi, a super je slatka jer ti ne kvari outfit. Dapače, cijela tvoja kombinacija se vidi kroz nju, a istovremeno ćeš i ostati suha. Win-win! Ne moraš ramišljati o bojama i kako će se kabanica slagati s tvojim cipelama - jer je prozirna i ide uz sve. 

Možda vas zanima Ovo su top modni trendovi za 2018., potvrdio Pinterest! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Vodoodbojna gumirana parka, 299 kuna

Ako ti je prozirna kabanica ipak malo too-much pronašli smo i "gumirani" parka model u nekoliko boja koji će te spasiti u svakoj kišnoj situaciji. Izgleda kao super stajliš parka, a zapravo je praktična i korisna kabanica koja nam svima treba u ormaru. Ma samo pogledaj ovu rozu jaknicu i probaj ju ne staviti u košaricu...

Photo: Zara

Komentari 0