Moda 31. siječnja 2018.

Zara se opet malo zaigrala i kopirala dizajnerske komade

miss7.

U novoj kolekciji Zare ponovno smo pronašli tri komada koji nisu samo inspirirani visokom modom, nego su čista kopija ovih dizajnerskih brendova...

Naša miljenica Zara poznata je po tome da se voli "inspirirati" luksuznim dizajnerskim brendovima i u većini slučajeva se ne žalimo. Kad god vidimo mega popularni dizajnerski komad koji trendseterice ne prestaju nositi, kladimo se da se njegova "manje skupa" varijanta skriva na policama Zare. Ovoga puta pronašli smo tri stvari iz nove kolekcije koji su nas već na prvi pogled podsjetili na neke poznate komade s potpisom.

 | Autor: miss7 miss7 Zara (1200 kuna) umjesto Gianvito Rossi (9000 kuna) čizama

Iako ove Zarine čizme nisu nimalo jeftine, apsolutno je neupitno jesu li high-street verzija Gianvito Rossi modela. Istovremeno izgledaju opako, ali i totalno elegantno. Možeš ih nositi uz doslovno svaku kombinaciju koja ti padne na pamet, a čak će i najobičnije traperice i t-shirt uz ovaj model čizama biti outfit vrijedan pažnje!

Možda vas zanima... Ove Zarine cipele već su rasprodane! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara torbica kutijica (300 kuna) jako podsjeća na Cult Gaia model (1040 kuna)

Cult Gaia torbice prošle je sezone postala Instagramski hit koji nismo mogle izbjeći ma gdje god pogledale. Torbica koja se čini totalno nepraktično jer hej(!) pa ima rupe, zapravo je baš zbog svoje neobičnosti pravi statement komad. Gotovo sve blogerice zaljubljeno su govorile o ovoj torbici, a zahvaljujući Zari ovog ljeta i ti možeš imati jednu njenu verziju. S obzirom na to da je Zarin model više nego trostruko jeftini, ovu ćemo rado ubaciti u svoja virtualna shopping kolica...

Možda vas zanima... 10 savršenih novih haljina iz Zare do 200 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 Zara (200 kuna) je skroz prekopirala Miu Miu (4375 kuna) model!

Ako ovo nije kopija, onda ne znamo što jest. Kitten heels jedne su od onih "ružnih" cipele koje volimo mrziti i apsolutno svaki dizajnerski brend u svojoj vlastitoj kolekciji ima barem jedne koje upadaju u ovu kategoriju. Miu Miu je jedan od brendova čiji je kitten model postao best-seller i favorita trendi cura, a Zara je u svoju kolekciju za proljeće-ljeto 2018. upravo dodala svoju verziju ovih cipela... Sličnosti su neupitne, zar ne?

Komentari 0