Moda

10 savršenih novih haljina iz Zare do 200 kuna

Haljina u ormaru nikad dosta, zar ne? Upozoravamo te: ovi su komadi toliko dobri da se nećeš moći odlučiti samo za jednu!

Zašto toliko volimo haljine? Uf, odakle krenuti... Prije svega, jako ih je jednostavno nositi i kombinirati. Kad god nemamo ideje za stiliziranje i smišljanje outfita, najjednostavnije je zgrabiti prvu haljinu u ormaru - i gotove smo! S druge strane, haljine možemo nositi uz apsolutno sve cipele u ormaru: čizme, tenisice, balerinke, salonke, sandale. Haljina ne zahtjeva puno brige i muke oko modnih dodataka i apsolutno nam uvijek treba baš još jedna u ormaru!

Možda vas zanima Ove Zarine cipele već su rasprodane! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Prugasta midi haljina (149 kuna), baršunasta haljina na preklop (139 kuna), asimetrična duga haljina (199 kuna)

A gdje u potragu za novom najboljom haljinom nego u našu omiljenu high-street trgovinu? Zara ima genijalne nove haljine u koje smo se zaljubili na prvu, a kad ti kažemo da niti jedna od ovih nije skuplja od 199 kuna...

 | Autor: Zara Zara Crvena midi haljina (199 kuna), mini haljina s printom (149 kuna), nabrani model ispod koljena (149 kuna), zelena prugasta haljina (199 kuna)

Zara je u novoj kolekciji predstavila veliku raznolikost boja, dužina i oblika na svojim haljinama. Asimetrija je očito novi veliki trend high-street mode, kao i midi dužina (i uopće se ne žalimo!). Kao velike obožavateljice prugica primjećujemo kako i Zara na veliko predlaže ovaj print za proljeće!

Možda vas zanima 10 novih stvari iz Zare koje će se ODMAH rasprodati Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara Asimetrični model (149 kuna), mini haljina (179 kuna), midi haljina (199 kuna)

No kao i uvijek, nismo mogle odoljeti, a da ne odaberemo i nekoliko klasičnih crnih komada. Jer crna ide uz SVE! I uvijek izgleda moderno i suvremeno. Možeš li vjerovati da ova genijalna mini haljina balon rukava košta 180 kuna? Zara bi stvarno uskoro mogla postati razlogom za naš osobni bankrot...

Photo: Zara

Komentari 0