Moda

Ovo su top modni trendovi za 2018., potvrdio Pinterest!

Pinterest je predstavio svoj popis modnih trendova koje ćemo svi nositi u 2018. godini, ali i one na koje ćemo u potpunosti zaboraviti...

Iako samo vrijeme može pokazati koji trendovi će ostati, a koji otići, Pinterest je dosta dobar pokazatelj toga što možemo očekivati tijekom sljedeće godine. Godišnje istraživanje Pinteresta pokazalo je kako će ovih 10 modnih trendova biti daleko najpopularniji - neki su potpuno neočekivani i novi, dok se drugi sigurno već nalaze u tvom ormaru!

Veeeeelike naušnice

Prošle godine su se nosile statement naušnice. Onako, baš jako. Ove godine će statement naušnice doći na sasvim novi nivo! Ultra veliki ringovi te metalne i akrilične strukture komadi su koje nećemo moći izbjeći! 

 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Široke hlače

Još jedan komad koji se uspješno prebacio iz prošle u novu godinu. Zaboravi na skinny modele, široke hlače su možda i najveći trend za 2018.! 

 

Objavu dijeli Jelena Peric (@j_make_up)

Beretke

Pripremi se za très chic 2018. godinu! Ovo je IT kapa za sljedeću sezonu, a već se nalazi i u kolekcijama gotovo svih high-street trgovina. 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Možda vas zanima OVO je bodi koji svakoj ženi treba (i košta 139 kuna!) Rubrika Moda Moda

Logomanija se vratila

Ako kojim slučajem nisi primijetila, nosi se - logo! I to što veći, što raskošniji, što upadljiviji. Gucci remen, Levis majica, Kenzo pulover. Logo trend ne ide nigdje i u 2018. će se vrlo vjerojatno nositi još više!

Samo slojevi

Slojevi nisu samo esencijalni u zimi, oni u svakoj sezoni svakom tvom looku dodaju određenu dozu ekspresivnosti i osobnosti. Oversized puloveri, kimono jakne i duže košulje postat će dio svakom ženskog ormara jer su najlakši za slojevito kombiniranje. 

Plastic Fantastic

Znaš one Instagramske plastične čizmice koje sve "it" cure nose. Da, više ih nećeš viđati samo na društvenim mrežama. Plastične čizme i cipele i u proljetnoj te ljetnoj sezoni vodit će glavnu riječ u high-street modi i odmah ćemo ti reći - ako ih dobro iskombiniraš, mogu izgledati odlično!

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Možda vas zanima 6 komada kojima je UVIJEK mjesto u tvom ormaru Rubrika Moda Moda

Prorezi

Nismo ba navikli nositi odjeću s prorezima, ali ako ej suditi prema Pinterest - u 2018. ćemo početi! Ovaj jednostavni detalj nalazimo na tunikama, mini suknjama, pa čak i hoodie majicama!

Originalne plave traperice

Ove pomalo vintage trapke napokon se vraćaju! Tamni traper, srednja visina struka i ravne nogavice sve su ćemo težimo u jeans svijetu.

 

Objavu dijeli Dora Predojevic (@dorica505)

Ubojite čarape

Čarape uz sandale. Čarape uz cipele. Čarape uz čizme. Odaberi što god želiš - jer ovaj super statement trend je sve što ćemo viđati u 2018.!

 

Objavu dijeli Fatima Ilay (@ayil9881)

Ukrašena obuća

Pripremi se da tvoje cipele vode glavnu riječ! Biseri, perlice, kopče. Što ukrašenije, to bolje. 

 

Objavu dijeli Rita Rumora (@ritarumora)

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0