Moda

6 komada kojima je UVIJEK mjesto u tvom ormaru

Mi smo uvijek za sezonska čišćenja i izbacivanje viška odjeće iz ormara, ali neki komadi s punim pravom zaslužuju posebno mjesto u tvojem ormaru. I srcu!

Znaš one Instagramske fotke minimalističkih bijelih soba, urednih ormara i polica odjeće poredane po bojama? Koliko puta u životu si i sama poželjela napraviti isto od svog ormara? Ali onda dolaziš do ključnog pitanja - a što ako bacim neki komad i nakon toga potpuno požalim?! E, pa drage cure, prije nego se bacite na sezonsko čišćenje, obavezno zaštitite ovih šest komada jer se s punim pravom nalaze u svakom ženskom ormaru.

The haljina

Sve ju imamo. Da, to je ona u kojoj se osjećaš kao milijun dolara. I ne, ne mislimo na onu haljinu s maturalne 1998.; mislimo na onaj super seksi komad koji ti služi kao ultimativan ego booster. Pronađi ju i nikada ju ne puštaj. 

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Kožna jakna

Jer je kožna jakna uvijek u modi. Jer izgleda dobro u svim kombinacija. I jer se u njoj sve osjećamo kao prave frajerice. Ne moraš nositi rokerski šik 365 dana u godini, ali onaj jedan kada se baš tako osjećaš - e tada je kožna jakna spas! Investicija koja se uvijek isplati.

Najudobnije štikle ikada!

Znaš točno na koje mislimo. To su one cipele u kojima znaš da možeš provesti cijelu večer na nogama i plesati dok te ne pobjedi umor. Koliko god pari u ormaru da imamo, na kraju se uvijek odlučimo za TE jedne. 

 

Objavu dijeli Lydia (@lydiaemillen)

Sentimentalni nakit

Pod time mislimo na bilo kakav nakit koji si naslijedila od članova obitelji ili dobila na poklon. Nema veze što ga ne nosiš svakoga dana, jer čak i ako nije u tvojem stilu zaslužuje svoje mjesto u tvom srcu. 

Tvoja prva "odrasla" torba

Štedjela si i štedjela te napokon uložila u konkretnu, kvalitetnu, možda čak i dizajnersku torbu. Plus bodovi za tebe ako si ju ulovila na sezonskom sniženju! Pa čak i ako nakon nekoliko godina i nije više tako moderna, jednim pogledom na nju osjećat ćeš se bolje jer znaš što za tebe reprezentira... Bez brige, ista priča vrijedi i ako si više tip za cipele nego za torbice!

 

Objavu dijeli Danique Bossers (@mw_danique)

Bijele tenisice

Bijele tenisice se mogu nositi na toliko različitih načina da su zaista postale jedan od onih klasičnih komada koje treba čuvati. To vrijedi i za one degutantno iznošene starke u tvom ormaru. One su vidjele sve. Čak i ako ih nećeš više nositi, pospremi ih na dno ormara i sjeti se svim ludih priča koje stoje iza njih. 

Photo: Instagram

Komentari 0