Moda

OVO je bodi koji svakoj ženi treba (i košta 139 kuna!)

EJ! Nerado te bacam u još jedan trošak, ali kad ti kažem da ti treba ovaj bodi u životu, ne pretjerujem...

Bodiji su već nekoliko sezona veliki hit u modnoj industriji. To nas ni ne treba čuditi s obzirom na to da je bodi jedan super raznovrstan i koristan komad koji možeš iskoristiti na sto različitih načina! Međutim, nije tako lako pronaći laskavi bodi koji stoji baš SVIMA i koji će svaku žensku figuru učiniti privlačnom i zanosnom. E pa, drage cure, kad vam kažem da sam upravo pronašla bodi koji je upravo to...

Da! Ovaj bodi je ONAJ model koji svaka žena treba u ormaru. Ovo je onaj bodi koji će ti sigurno pristajati - jer po svim parametrima, koje jedna iskusna šopingholičarka može postaviti, on pristaje svakom obliku ženskog tijela jer ga upravo savršeno naglašava i zaokružuje. 

 | Autor: Zara Zara Bodi sa šavovima, 139 kuna

Ovaj bodi sa šavovima dolazi u crnoj boji i kopča se drukerima na donjem dijelu. Razlog zašto toliko dobro pristaje su upravo njegovi vidljivi šavovi te prilagodljive naramenice! Naime, šavovi su na bodiju postavljeni oko grudiju, zbog čega ostavlja isti efekt kao grudnjak (čitaj: dekolte izgleda savršeno u njemu i to bez obzira na tvoju veličinu grudiju!), a zbog prilagodljivih naramenica možeš ga zategnuti ili opustiti ovisno o svojim željama i izgledu koji želiš postići. 

 | Autor: Zara Zara Bodi sa šavovima, 139 kuna

Bodi je izrađen od poliestera i elastina, zbog čega se prilagođava tvojem tijelu i taman dovoljno "utegne" te naglašava obline gdje treba. Nosiv je uz suknje i hlače za idealan večernji, fancy look, ali i uz traperice te kratke hlačice za nešto jednostavniji, casual seksi look. Ma obožavamo ga!

Photo: Zara
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tigar

    Mrak...još kad bi vidjeli kako izgleda taj famozni bodi...ne kužim kako neko može biti toliko......da stavi ovakve slike na web i reklamira bodi...a od bodija ni "b"...