Moda

Tko je ikada rekao da poslovni look mora biti dosadan?

Kako bismo jednom zauvijek naučile što je dobar poslovni look, a što je ipak previše casual, donosimo savjete kako se obući profesionalno, ali i dalje ostati moderna i stylish žena!

 Iako je istina da je u današnje vrijeme uredski, odnosno poslovni, dress code puno opušteniji i više casual nego ikad - business look i dalje se dugoročno isplati u svakom pogledu. Tvoji šefovi smatraju te ozbiljnijima, ostavljaš poslovniji dojam i možda čak i bolje obavljaš svoj posao - a sve zbog toga kako si odjevena. Ovo nije naše puko nagađanje, ovo su potvrdili znanstvenici... A kako bismo u novoj godini iskoristile sve svoje potencijale i ostvarile poslovne snove - donosimo 5 super jednostavnih savjeta kako uvijek biti i ostati moderna i stylish, čak i dok sjediš za uredskim stolom!

Investiraj u klasično, žensko, moćno odijelo

Jer klasično odijelo možeš nositi kroz sve sezone i sve poslovne prilike! Plus: jako su trendi, jako su moderna i jako moćna! Dodaj svom looku ženstveni i elegantni završetak odabirom jedne svilene košulje. 

 | Autor: miss7 miss7 Koje je tvoje odijelo?

Pronađi par stiletto cipela kojima ćeš se uvijek iznova vraćati

Jednostavan, udoban par stiletto cipela savršen je za svaki poslovni look. Ipak tvoje šarene, party cipele trebaju ostati za večernje prilike. S obzirom na to da većina ljudi na nama prvo primjećuje cipele, razmisli o svojem sljedećem izboru obuće za posao. 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Jer ovo su pravi klasici! Jimmy Choo (3.700 kuna) ili Gianvito Rossi (4.200 kuna)?

Možda vas zanima Sniženje! Sve najbolje cipele iz Zare do 200 kuna! Rubrika Moda Moda

Treba ti jedna kultna haljina za SVE prilike

Jedna jednostavna haljina koju možeš lako prebaciti iz dnevnog u noćni look, apsolutni je must-have svakog ženskog ormara. U svim trenucima kad se boriš sama sa sobom i ne znaš što obući, haljina će biti odgovor koji tražiš. Dodaj joj blejzer za vrijeme u uredu; a za after-work piće s kolegama slobodno dodaj koji upečatljivi modni dodatak.

 | Autor: miss7 miss7 Stradivarius (229 kuna), H&M (300 kuna), Zara (279 kuna)

Uvijek biraj minimalistički nakit

Kada govorimo o modnim dodacima i nakitu, drži se one stare "manje je više". Minimalistički nakit ostavlja čišći i profesionalniji izgled, a ako si ipak fan statement nakita, uvijek ga kombiniraj s nešto jednostavnijim ili jednobojnim lookom, kako bi postigla ravnotežu.

Možda vas zanima #TBT: 5 modnih trendova iz 90-ih koje obožavamo Rubrika Moda Moda

 

Smokey-eye samo van ureda!

Možda ti je makeup druga ljubav, ali ostavi sve svoje intenzivne smokey-eye lookove za izlaske nakon radnog vremena. Tvojim kolega bi jaka šminka mogla biti malo prenapadna i preintenzivna, prema tome - drži se provjerenim neutralnih i nježnih tonova na licu. Barem od 9-17...

Photo: Instagram

Komentari 0