Moda

Tko bi rekao da je ovaj neobičan model traperica jedan od najprodavanijih u Zari?

  • Boljka svakog ženskog ormara: imamo hrpu traperica, a sve je jedan te isti model zapravo...
  • Zato nas je razveselio ovaj Zarin model, ne samo što je drukčiji nego su to prepoznale i druge žene
  • Culotte traperice pronašli smo u rubrici najprodavanijih i shvatili kako se dobro uklopaju u zimske stylinge

U zadnjih nekoliko godina više se puta pojavila vijest da se u modu vraćaju suknja-hlače. Priča krene, modne rubrike dobiju novu temu za pisanje, pregledavamo piste... no zapravo se trend nikada nije doista uhvatio. Zato smo bili pomalo začuđeni kad smo prije nekoliko dana, uz dva, tri druga para traperica (a Zara ih ima milijun, otprilike) u rubrici bestsellera brenda ugledali upravo ovaj model.

traper Možda vas zanima Traper s traperom nikada nije izgledao tako dobro! Evo kako ga kombinirati... Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara

Iako se službeno vode kao culotte odnosno hlače vrlo širokih nogavica skraćenih na midi dužinu, ovako kratke i još k tome s nonšalantno vezanim remenom od trapera zapravo nisu ništa drugo nego suknja-hlače. Stvar je samo u terminologiji. Potato ili potatoe, tomato ili tomatoe, nećemo cjepidlačiti jer je radi o baš dobrim trapericama.

 | Autor: Zara Zara

Model nije klasičan, ali i neka nije. Imamo svi u ormaru bar pet, šest frapantno sličnih traperica. Ovo je pravo osvježenje. A i iznenađenje jer se ove kratke traperice jako dobro mogu uklopiti i u zimske stylinge. Nije crop dužina samo za ljeto. Sjajno izgledaju na ove čizmice na petu kako ih nosi model na slici, ali ih zamišljamo i na gležnjače traktorskog đona i na visoke čizme. I sve je dobro...

 | Autor: Zara Zara

frizura Meghan Markle Možda vas zanima Pronaći savršene traperice nije lak zadatak, no Meghan Markle je uspjela i jako nam se sviđaju Rubrika Moda Moda

Ukratko, ako voliš traperice i ne odričeš ih se ni zimi, ovaj model mogao bi biti pravo osvježenje ormara. A culottice od jeansa ni ne koštaju puno, kao nijedne Zarine traperice. Cijena je 279,90 kuna.

 | Autor: Zara Zara

Photo: Zara

Komentari 0