Moda
Mango traperice

Nakon traperica niskog struka i cik-cak pojasa, ove jeseni nosimo traperice s dvostrukim pojasom!

  • Ne postoji toliko omiljen modni komad poput traperica
  • Primjerene za skoro sve prilike, ove sezone se odmiču od svog provjerenog kroja
  • Novi modeli ukrašeni su efektnim dvostrukim pojasom koji podiže denim na novu razinu

Mom jeans, skinny, spuštenog struka, s cik-cak pojasom… Traperice krase naše ormare oduvijek, a jedino variraju modeli, boje i detalji. Nakon što su ovog ljeta vladale neobične kratke traper hlače s cik-cak pojasom, jesen donosi malo drugačije novitete.

traperice | Autor: ASOS ASOS Nasty Gal, Asos (146,00 kn)

Visoki struk opet se vratio, ali uz jedan sasvim drugačiji odmak - dvostrukim pojasom! Traperice s dvostrukim pojasom postaju sve popularnije pod nazivom dupli struk, a sastoje se od drugog pojasa koji se nalazi poviše od vanjske tkanine, zbog čega izgleda kao da osoba na sebi ima dva para traperica.

palazzo hlače Možda vas zanima Palazzo traperice: savršen trend širokih hlača koje naglašavaju liniju tijela Rubrika Moda Moda

traperice | Autor: Tibi Tibi

Do sada su se trend prigrlili brendovi poput Balenciage, ali i Tibi, Nasty Gal koji možemo naći na Asosu te Agolde kojeg možemo naručiti preko Zalanda. Tibi je predstavio elegantnu  verziju širokih nogavica u tamnoj boji, Sandro s odlučio poigrati s nijansama i predstavio dvobojni par s kontrastnim bojama, a mogućnosti ovakvog detalja donose pregršt opcija.

traperice | Autor: Zalando Zalando Agolde, Zalando (2.100,00 kn)

Ovakve traperice plijene pozornost upravo zahvaljujući statement pojasu i stoga ih je najbolje kombinirati uz udobne jesenske komade. Topli pleteni pulover lagano uvučen u hlače za casual kombinacije i seksi uski top koji prati liniju tijela za profinjeniji i seksepilni look.

traperice | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

S lijeva na desno: Sandro (669,00 kn), Express (165,00 kn), Balenciaga (7.489,00 kn)

Ovisno o širini nogavica, traperice se sjajno nadopunjuju s gležnjačama na platformu i tenisicama, a ako se želi postići malo ženstveniji look, nikako ne možemo pogriješiti s klasičnim salonkama. Odličan i zanimljiv trend kojeg se veselimo vidjeti u maštovitim jesenskim kombinacijama!

traperice Možda vas zanima Tres chic! Francuskinje su najbolja inspiracija za kombiniranje traperica Rubrika Moda Moda
Photo: Pr/Mango

Komentari 0