Moda
Tina Walme

Tina Walme nosi haljinu koja nas je podsjetila na legendarno oscarovsko izdanje Angeline Jolie

  • Sinoć je u Dubrovniku održana proslava prvog polufinalnog ocjenjivanja u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodne nagrade Emmy
  • Domaćini su okupili brojne poznate osobe iz svijeta režije, produkcije, glume i plesa
  • Posebnu pažnju je plijenila plesačica Valentina Walme koja je odabrala crnu haljinu s odmakom

Sinoć je u dubrovačkom klubu Lazareti održana velika proslava povodom polufinalnog ocjenjivanja u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy. Na partyju se okupilo više od 80 uzvanika koji su uživali na gala večeri, a posebno iznenađenje bio je nastup Valentine Walme i Pedra Soltza koji su još jednom osvojili svojim plesnim koracima.

Tina Walme | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Ipak, Valentina je oduševila još dolaskom na crveni tepih gdje je zablistala u pratnji zaručnika Marka Petrića. Ne znamo je li lijepa plesačica za ovu prigodu inspiraciju pronašla u kultnoj Versace haljini kakvu je nosila Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2012. godine, ali nas je na nju podsjetila. Baš kao i Angelina, Valentina je odlučila istaknuti svoje prekrasne plesačke noge uz seksepilan visoki prorez koji se pruža duž desni bočni dio haljine! Crna boja satenske haljine pružala je luksuzan dojam, a linija tijela je dodatno naglašena gornjim dijelom u obliku steznika koji je naglasio struk i dekolte. Tanke naramenice i detalji u vidu tila dali su romantičnu notu, a elegantan šlep koji se nadovezao uz visoki prorez se savršeno uklopio uz look za crveni tepih.

Valentina je raspustila svoju bujnu kosu, dok je makeup bio minimalan u zemljanim tonovima sjenila i nude ružem na usnama. Valentinin zaručnik, glumac Marko Petrić također se odlučio za potpuno crnu kombinaciju, kombinirajući odijelo sa satenskim detaljima na džepovima i reveru te crnu košulju i leptir mašnu. Par je izgledao glamurozno i elegantno, baš kako i priliči izdanju na crvenom tepihu!

Zara je upravo objavila bijelu verziju viralne ružičaste slip haljine - savršena je i za mladenke Možda vas zanima Zarina megapopularna slip haljina sad dolazi u novoj boji. P.S. savršena je i za mladenke Rubrika Moda Moda

 

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentari 0