Moda

Teško je povjerovati, ali modni dodatak iz '90-ih ponovno je 'in'

Preslatki grijači za uši jedan su od najcool modnih dodataka za zimske dane ove sezone

Zima nam iz godine u godinu donosi mnogo razloga za veselje. Osim divnih dekoracija koje blistaju na gradskim ulicama i izloga omiljenih dućana u blagdanskom ruhu, neki odjevni komadi i modni dodaci iznova nas oduševljavaju i iznenađuju. Ove sezone tako nas je posebno razveselio jedan povratnički trend iz '90-ih koji nam je bio omiljeni modni dodatak u djetinjstvu.

Riječ je o grijačima za uši koji su uvjerljivo najslađi modni saveznik za zimu koji štiti naše uši od smrzavanja, a ne uništava frizuru kao što to čine kape i šeširi. Osim toga, pristaje uz svaki oblik lica i odlično upotpunjuje zimske outfite.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Za ovom suknjom iz Zare poludjele su trendseterice diljem svijeta Rubrika Moda Moda

Bilo da je riječ o odlasku na posao ili o šetnji Adventom po gradu, uz grijače za uši lakše ćeš prebroditi sve zimske minuse - i pritom izgledati odlično. Oni krzneni i s najrazličitijim uzorcima postaju i okosnica cijelog outfita ili mu daju završni touch.

Svoje grijače možeš kombinirati i uz različite frizure - pletenice, valove, visoki rep ili ravnu opuštenu kosu. Izbor je na tebi! U nastavku ti donosimo nekoliko kombinacija trendseterica koje su ove zime u svoje stilske formule uklopile ovaj trendi modni dodatak. Inspiriraj se njihovim outfitima:

 

Objavu dijeli DELSEY USA (@delseyusa)

 

Objavu dijeli Bridget Bee (@bridget_bee_)

Možda vas zanima Ovaj komad nakita zaludio je trendseterice. Kako se tebi sviđa? Rubrika Moda Moda
 

Objavu dijeli April Wagner (@apriljwagner)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0