Moda

Za ovom suknjom iz Zare poludjele su trendseterice diljem svijeta

Nije čudo da je Zara ponovno izbacila komad koji je postao super hit među svim zaljubljenicama u modu, a ovoga puta riječ je o jednoj upečatljivoj suknji...

Zaru jednostavno obožavamo i ne možemo protiv toga, a kako i ne bismo kada nas malo-malo iznenadi nekim genijalnim komadima?! Mislimo da ti je poznato o čemu pričamo, a to znaju i influencerice diljem svijeta koje su u posljednje vrijeme "poludjele" za istom suknjom iz Zare. 

Riječ je o crvenoj šljokičastoj midi suknji lepršavoj kroja. Suknja ima prorez sprijeda i bočni patent zatvarač skrivenim u šavu. Cijena ovog hit modela je 399,90 kuna. Trebamo li uopće napomenuti kako priželjkujemo vidjeti ovaj komad na zimskoj rasprodaji?!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

Možda vas zanima Zara lansira svoju prvu make up liniju koju jedva čekamo isprobati Rubrika Beauty Beauty

Premda ova suknja zbog šljokica izgleda kao idealan izbor za nadolazeće blagdane i novogodišnju večer (što i je), djevojke su razbile taj mit o šljokicama i uklopile su ovaj model u svakodnevne kombinacije. Kada kažemo svakodnevne, mislimo čak i na kombinacije s tenisicama, ali i s čizmama, salonkama pa čak i sa sandalama. Evo kako ih one nose:

Suknja + sandale

Sandale nisu baš najsretnije rješenje tijekom hladnih dana, no ako si dovoljno hrabra za njih, mogu se veoma lijepo uklopiti u zimske outfite. Modne influencerice nose ih u kombinaciji s pletenim puloverima ili sweater majicama, a ono što posebno dobro izgleda je kombinacija nespojivih boja - crvene i svijetlo ljubičaste.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Suknja + salonke

Brojne djevojke nisu ljubiteljice crno-crvene kombinacije boja, ali u ovom slučaju crvena i crna savršeno funkcioniraju zajedno. Stajling sa salonkama i crnom košuljom s velikom mašnom oko vrata izgleda veoma elegantno i profinjeno. S ovim lookom ne bi pogriješila ni na svečanim događajima kao što je, primjerice, vjenčanje, a idealan je i za poslovne prilike. U svakom slučaju, čista petica!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Suknja + tenisice

Da, suknja sa šljokicama nosi se čak i uz tenisice. Jer zašto ne?! Trenutačno su među trendsetericama najomiljenije robusne tenisice pa ih one nerijetko nose i uz ovu suknju. Osim toga, kao što smo već napomenule, veoma su poželjne kombinacije nespojivih boja (u ovom slučaju crvene i narančaste). Zapamti, danas je u modnom svijetu apsolutno sve dopušteno!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Super ideje kako uklopiti tenisice u zimske stajlinge Rubrika Moda Moda

Suknja + čizme

I, naravno, ništa bez čizama! One su nam tijekom zime omiljeni modni komad pa je nekako logično da ih djevojke nerijetko nose i uz ovu upečatljivu suknju. Uz nju možeš kombinirati i visoke čizme iznad koljena, gležnjerice na petu, ravne gležnjače... Doslovno sve! A kada je o bojama riječ, također ti je sve dopušteno!

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0