Moda

Tenisice za malo svečaniji večernji izlazak - zašto ne? Evo i kako!

Tko kaže da se u večernji izlazak moraju nositi štikle? Novinarka miss7 predlaže tri kombinacije kojima "razbija" takav stav, a one uključuju - ni više ni manje nego tenisice!

Tenisice već duže vrijeme nisu namijenjene isključivo za sportske i casual kombinacije, ali još uvijek ih rijetko viđamo na djevojkama u večernjim kombinacijama. Ili nam se čini? Kako god, mislimo da su tenisice itekako poželjne za večernji izlazak. Zašto bi samo dečki bili u udobnoj obući dok se mi patimo na visokim petama?!

Osim toga, svima nam je već jasno da tenisice idu uz gotovo sve. Ok, nismo baš još došli do toga da ih nosimo uz svečane toalete (iako ima i toga!), ali činjenica je da su popularnije no ikada prije. I to nam je super (trebamo li ponovno spomenuti njihovu udobnost?).

Možda vas zanima 3 modela tenisica koja će se nositi u narednim mjesecima Rubrika Moda Moda

U nastavku donosimo prijedloge kako kombinirati tenisice za večernji izlazak:

Suknja

Za početak, traper suknje toliko su popularne da nisu mogle izostati ni s ovoga popisa. Da, traper suknja odlična je za noćni izlazak! Da, tenisice savršeno idu uz traper suknju! I da, tenisice i traper suknja u kombinaciji mogu se nositi navečer van - i to jako dobro! Ali, ako nisi ljubiteljica trapera, ne brini. Tenisice možeš furati iz u druge mini suknje, ali i uz midi! Preporučujemo da izbjegavaš lepršave modele i one s cvjetnim uzorkom jer oni izgledaju prilično ležerno. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić S lijeva na desno: sako (Zara - 499,90 kn), top (Zara - 99,90 kn), suknja (Bershka - 139,90 kn), tenisice (Stradivarius - 199,90 kn), torba (Cocopat - 390 kn), naušnice (Zara - 99,90 kn)

Hlače

Ne, tenisice uz hlače ne izgledaju uvijek "preobično". Dapače! Ako ih dobro uklopiš u stajling, mogu itekako dobro izgledati. Naravno, biraj hlače od odijela, cigareta kroja, palazzo i široke modele. Ma, sve one koje bi i inače nosila za večernji izlazak! Tu svakako prolaze i crne trapke. Kombiniraj ih uh top, košulju ili bluzu (izbjegavaj kratke majice), a možeš nositi i nešto drugačiju verziju odijela - to je ona s prslukom. Struk istakni upečatljivim remenom, stajling začini cool torbicom i, naravno, super tenisicama u upečatljivoj boji! 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić S lijeva na desno: hlače (Mango - 169,90 kn), prsluk (Mango Outlet - 249,90 kn), remen (Stradivarius - 49,90 kn), torba (Guess - 919 kn), tenisice ( Puma - kn)

Možda vas zanima Kako poznate dame nose sve popularnije tenisice sezone Rubrika Moda Moda

Haljina

Bilo da se radi o midi ili mini haljini, uskoj ili širokoj, s rukavima ili bez, tenisice je lako upariti uz brojne različite modele. Naravno, ovisi i o modelu tenisica. Jasno ti je da one sportske baš i neće proći za večernji izlazak, ali zato su tu modeli s veoma elegantnim detaljima - svilenim vezicama, perlicama, cirkonima... Takve tenisice savršeno će se uklopiti uz tvoj večernji outfit s haljinom. I zapamti - crvena haljina uvijek je dobra ideja (samo kažemo!). 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić S lijeva na desno: haljina (Bershka - 139,90 kn), tenisice (ShoeBox - 199,90 kn), torba (Diadema - 99,90 kn), naušnice (H&M - 69,90 kn)

Photo: miss7

Komentari 0