Moda

Tenisice koje nosi Kate Middleton snižene na samo 230 kuna

Traje Amazon Prime Day, ''Crni petak'' megapopularnog sajta. Popusti traju do sutra, a sve pljušti povoljnim ponudama. U ponudi je više od milijun sniženih artikala, a mi smo pronašle jedne posebne tenisice

Amazon, jedna od najpoznatnijih svjetskih internetskih trgovina, razveselio nas je danas svojim Amazon Prime Dayom što je njihov ''Crni petak'', dan ludo dobrih popusta i ''praznik kupovanja''. Da je riječ o dućanu, to je jedan od onih popusta za koje bi se čekalo pred vratima od dana ranije. Za ovaj se, pak, čeka pred kompjuterskim monitorima. Po američkom vremenu, započeo je 16. lipnja u 15 h te završava 17. lipnja u ponoći, a pronaći se može sve, od brendova visoke mode, preko namještaja do kozmetike. 

 

A post shared by Ashlie's Embrace (@ashliesembrace) on

Dakako, odlučile smo pregledati sve te ponude. Nije to mali posao, na popustu je, prema natpisima stranih medija, više od milijun artikala. Naišle smo na vintage kupaće kostime za 65 kuna, štikle za 120 kuna, pozdravile se s novcem za godišnji odmor... a onda smo pronašle još zanimljiviji popust. 

via GIPHY

Svi znamo da je garderoba Kate Middleton predmet je čežnje brojnih žena. Iako buduća engleska kraljica ima komade o kojima možemo samo sanjati, ponekad javnost iznenadi ležernim modelima koji su dostupni gotovo svakom džepu. U svoje slobodno vrijeme, vojvotkinja voli kombinirati opuštene košulje, traperice i tenisice. Naravno, prije udaje za princa bila je veoma sportski tip žene pa nas takvi odabiri ne čude. 

Možda vas zanima Kate Middleton u Zarinoj haljini za 299 kuna Rubrika Moda Moda

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric Na prošlogodišnjem londonskom maratonu, u travnju 2017. godine, pojavila se u bež modelu megapopularnih Superga tenisica koje je obožavala i princeza Diana. Naravno, Kate efekt pokrenuo se iste sekunde i Supergice su nestale s polica u trenu. Konkretno, riječ je bila o modelu Superga Women's 2750 Cotu Classic Sneaker. 

 | Autor: Amazon Amazon

Klasične niske tenisica brenda koji ni inače, ruku na srce, nije preskup, na Amazonu se trenutno mogu naći na velikim popustima. Ovisno o boji i broju, cijena se kreće oko 36 dolara (nešto manje od 230 kuna). Dosjetljivi Instagrameri već su iskopirali Katein prošlogodišnji look, a ovo je baš naša prilika!

 

A post shared by @lady.susi.replikates on

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0