Moda

Kate Middleton u Zarinoj haljini za 299 kuna

Da, da - i princeze kupuju u Zari! Vojvotkinja Kate viđena je u Zarinoj haljini koja je (pazi, šokantno!) u Velikoj Britaniji odmah rasprodana

Ne znamo zašto, ali posebno je dobar osjećaj kad vidimo da zvijezde shoppingiraju u istim trgovinama kao i mi. Još je bolji osjećaj kad je to - Zara. I da, dobro si shvatila iz naslova, Kate Middleton pojavila se u Zarinoj off-the-shoulder haljini za 299 kuna, što nas je oduševilo u startu.

Iako je u Velikoj Britaniji ovaj komad momentalno rasprodan, na našoj je stranici haljina s flokiranim uzorkom još uvijek dostupna. Nebesko plava haljina s elastičnim izrezom i kratkim puf rukavima s elastičnim porubom, dostupna je po cijeni od 299 kuna.

Možda vas zanima Ovo je haljina ljeta 2018. - i iz Zare je! Rubrika Moda Moda

Aplicirani cvjetovi baršunastog dodira i našivene šljokice na prednjici i na rukavima razlog čine haljinicu posebnom i drugačijom, dok kombinirani pojas u kontrastnoj boji savršeno naglašava struk i činiji liniju tijela zavodljivijom. Široki A-kroj čini ovu haljinu super ugodnom za ljetna druženja, a zbog 100%-tnog pamuka koža diše, a ti se osjećaš slobodnom. 

 | Autor: Zara Zara Haljina s flokiranim uzorkom, 299 kuna

Ako je dovoljno dobra za princezu, onda je i mi definitivno stavljamo u shopping košaricu!

Photo: Instagram

Komentari 0