Moda

Ovo je haljina ljeta 2018. - i iz Zare je!

Hoće li ovo biti haljina ljeta? Mi mislimo da da, a i neke od naših omiljenih trendi cura svakodnevno nam potvrđuju isto...

Prilično smo sigurni da jedan od najvećih trendova desetljeća - cvjetne haljine; neće tako brzo nestati s liste najvećih trendova. I zalažemo se za njega u potpunosti! Svakog proljeća i ljeta cvjetne haljine nam mame osmijeh na lice, a bez obzira na to što Miranda Priestly misli da nisu revolucionarne - nadamo se da će ostati IN barem još nekoliko sezona.

I, da čujemo, koja je tvoj favorit ove godine? Nama se čini kako je jedan Zarin komad posebno popularan i tražen. Radi se o midi haljini cvjetnog uzorka u koju smo se zaljubile na prvi pogled!

 | Autor: Zara Zara Midi haljina cvjetnog uzorka, 399 kuna

Predivna lepršava haljinica ostavlja super romantičan i elegantan dojam, a s druge strane odiše nevjerojatnom elegancijom i jednostavnošću. Strukirana je, što znači da lijepo naglašava žensku figuru, a asimetričnost u donjem dijelu daje joj dozu zanimljivosti koju želimo od cvjetne haljine. 

 

Objavu dijeli Nina Agdal (@ninaagdal)

Jako nam se svidio način na koji je Nina Agdal iskombinirala Zarinu haljinu - uz bijele tenisice i torbicu preko ramena; ali definitivno ju možeš nositi i uz svoje omiljene sandale na petu ili pak klasične balerinke. Iako s cijenom od 399 kuna baš i nije najjeftinija high-street haljina, čini se kao odlična investicija jer izgleda super luksuzno i puno skuplje od stvarne cijene.

A ako pak tražiš neke malo jeftinije varijante, smijemo li ti ponuditi neke od svojih ostalih favorita...?

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (249 kuna), Zara (299 kuna), Zara (229 kuna), H&M (255 kuna)

Photo: Instagram

Komentari 0