Moda
bafta 2023 haljine

Taylor Swift se na Grammyjima pojavila u gotovo istom outfitu koji je nosila Kate Middleton, slučajnost ili?

  • Jučer je održana dodjela glazbenih nagrada Grammy i brojne zvijezde su prošetale crvenim tepihom
  • Jedna od zvijezda čija nam je kombinacija posebno zapela za oko bila je Taylor Swift
  • Njezina modna kombinacija nam se učinila poznata od negdje, a vrlo brzo smo se sjetili na kome smo je već vidjeli

Na jučerašnjoj dodjeli Grammy nagrada, Taylor Swift je postala prva izvođačica koja je četiri puta osvojila nagradu za album godine. S tri nagrade za najbolji album, bila je izjednačena sa Steviejem Wonderom, Paulom Simonom i Frankom Sinatrom. Nagradu je primila od Celine Dion, koja se neočekivano pojavila na pozornici, a Swift je iskoristila primanje nagrade kako bi otkrila kako uskoro izlazi njezin novi album. Uz sva postignuća koja vežemo uz Swift na Grammyjima, nismo mogli ne primijetiti njezinu modnu kombinaciju.

Taylor Swift je na dodjeli nagrade Grammy nosila bijelu haljinu s velikim izrezom na bedru popularnog brenda Schiapparelli, kao i više od 300 karata vrijedne dijamantne ogrlice Lorraine Schwartz. Ono što se posebno istaknulo na ovom izgledu je dodatak crnih rukavica od baršuna. Upravo taj modni detalj pop princeze nas je podsjetio na jedan od modnih izbora princeze iz stvarnog života. Pričamo o princezi od Walesa, Kate Middleton i njezinom izgledu za BAFTA filmske nagrade prošle godine.

bafta 2023 haljine | Autor: Pixsell/Press Association Pixsell/Press Association Kate Middleton

U veljači 2023., Kate Middleton je stigla u Royal Festival Hall na dodjelu britanskih filmskih nagrada u bijeloj haljini Alexandera McQueena. Princezi od Walesa ovo nije prvi put da je nosila bijelu haljinu dizajnera, nosila ju je već jednom prije četiri godine, ali ovoga puta se o haljini pričalo zbog crnih rukavica koje sežu do lakta dizajnerice Cornelije James. 

bafta 2023 haljine Možda vas zanima 10 najljepših haljina s dodjele BAFTA nagrada: Kako je Kate Middleton uspjelo starom haljinom zasjeniti mnoge? Rubrika Moda Moda

Iako su svi imali neko svoje mišljenje o ovom izgledu i kontrastu bijele haljine i crnih rukavica od baršuna, čini nam se da će ovo uskoro postati modni trend. Je li se pop princeza inspirirala lookom princeze od Walesa, teško je reći, ali ne možemo ne primjetiti velike sličnosti između ova dva izgleda. I ne možemo se odlučiti kojoj dami bolji stoji, ali svakako je modna kombinacija o kojoj će se pričati još danima.

Photo: Pixsell/Press Association

Komentari 0