Moda
Tatjana Dragović

Tatjana Dragović u trapericama koje baš ističu guzu oduševila i Rozgu: ''Jednostavno savršena!''

  • Jednom model, uvijek model - rekli bismo kako ova krilatica uistinu vrijedi za Tatjanu Dragović
  • 44-godišnjakinja besprijekorne linije svojim fotografijama nerijetko zapali internet, a sada je to napravila fotkom u savršenim trapericama i bijelom topiću
  • 'Spiralne' traperice posebno su joj istaknule obline, a na sveukupni dojam nisu ostale imune ni Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Rozga….

Tatjana Dragović nekad je vladala modnim pistama, a izgleda kako joj polazi za rukom i ostaviti trag na društvenim mrežama. Malo je reći da internet gori kada ovaj 44-godišnji bivši model besprijekorne linije objavi svoju fotografiju, a potvrđuju joj to i brojni komplimenti koje joj upućuju pratitelji. Isklesanu figuru nakon tri poroda Tatjana je u nekoliko navrata isticala kako i prilični ljetnoj sezoni – u badićima, a sada je ususret jeseni uskočila u traperice koje joj baš savršeno stoje.

Tatjana Dragović Možda vas zanima Tatjana Dragović pozirala u badiću, a mreže gore! Bojana Gregorić poručila joj da je ostala bez teksta Rubrika Stars Stars

Partnerica glazbenika Vlahe Arbulića pozirala je tako da je istaknula pozadinu i pokazala kako joj traperice savršeno pristaju na dijelu tijela koji je često nama ženama pod (kritičnim) povećalom – guzi. 

Bivša manekenka pokazala je i kako vrlo dobro upućena u nadolazeći trendove – patchwork traperice bit će jedan od najvećih hitova, a Tatjana ga ovaj put još uvijek nosi u ljetnom outfitu u kombinaciji s bijelim kratkim topićem. Jednostavno i efektno!

Tatjana Dragović pozirala s kćerkom maturanticom, a komplimenti se nižu: Kao sestre ste!

Odlučila se za spiralne skinny traperice brenda Mugler koje se mogu pronaći na njihovoj službenoj stranici po cijeni od 450 eura (oko 3377,00 kuna). 

Spiralne traperice brenda Mugler | Autor: Mugler Mugler Spiralne traperice brenda Mugler

Od komplimenata se nisu se mogli suzdržati njezine brojni prijatelji iz javnog života poput Bojane Gregorić Vejzović, Fani Stipković, Ive Radić te Jelene Rozge koja je Tatjani poručila: ‘’Jednostavno savršena’’.

Možeš li prepoznati bivšu poznatu hrvatsku manekenku na fotografiji iz 1997.? Nije se puno promijenila

‘’Nema je dugo i odmah izbaci da internet gori’’, ‘’Savršenstvo bez mane...’’, ‘’ Baš si zgodna. Vitka i mladolika’’, ‘’Prekrasna žena’’, ‘’ Jaoooo, divne traperice na savršeno zgodnoj ženi.’’, ‘’Nerealna si’’, ‘’ I nakon troje djece ovako izgledati...’’, neki su od komplimenata njezinih pratitelja. 

Tatjana je svoju karijeru u Hrvatskoj započela sa samo 12 godina, a dvije godine kasnije pali su i prvi inozemni angažmani. Nakon uspješnih godina bavljenja modelingom i manekenstvom ipak se oprostila od svjetla reflektora zbog obitelji i tadašnjeg supruga Gorana Ivaniševića.

S proslavljenim tenisačem Tatjana ima kćer Amber Mariju (17) i sina Emanuela (13), a već nekoliko godina je u partnerstvu s 12 godina mlađim Vlahom Arbulićem, s kojim ima kćer Luce (6).

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0