Stars
Tatjana Dragović

Tatjana Dragović pozirala u badiću, a mreže gore! Bojana Gregorić poručila joj da je ostala bez teksta

  • Tatjana Dragović nekada je vladala modnim pistama, a i danas joj polazi za rukom da ukrade svu pažnju svojom pojavom
  • Fotografijom u badiću mama troje djece mreže je dovela do usijanja, a komplementirali su brojni prijatelji i pratitelji
  • Štoviše, neki su istaknuli da Tatjana izgleda i puno bolje od slavnih manekenki koje nose revije brenda Victoria's Secret, a koje su nedavno prodefilirale Dubrovnikom

Tatjana Dragović manekenstvom i modelingom bavila se dugi niz godina, a sudeći prema njezinoj besprijekornoj liniji, i u 44. godini bi joj to savršeno moglo ići od ruke. Naime, Tatjana je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotkom u badiću s visoko rezanim donjim dijelom, a njezina isklesana figura pa čak i nakon tri poroda izgleda odlično. Istonirano tijelo s izraženim trbušnjacima, beskrajno duge vitke noge i prirodna ljepota nekadašnje manekenke sasvim je opčinila njezine prijatelje i korisnike društvenih mreža.

Tatjana Dragović Možda vas zanima Tatjana Dragović pozirala s kćerkom maturanticom, a komplimenti se nižu: Kao sestre ste! Rubrika Stars Stars

Među prvima Tatjani je kompletirala Bojana Gregorić Vejzović napisavši joj kratko: ''Bez teksta''.

Možeš li prepoznati bivšu poznatu hrvatsku manekenku na fotografiji iz 1997.? Nije se puno promijenila

Mnogi su se osvrnuli na nedavni dolazak slavnih manekenki, aktualnih Viktorijinih anđelica koji su prodefilirale Dubrovnikom.

Jedna je od anđelica Jasmine Tookes okupila svoje kolegice na djevojačkoj večeri uoči udaje za osnivača Snapchata Juana Davida Borrera. Međutim, oskudno odjeveni modeli, primijetili su Tatjanini pratitelji, nisu 'ni do koljena' našoj nekadašnjoj manekenki. 

 | Autor:

''Znači, one cure koje su stigle u Dubrovnik, neka se sakriju'', ''Viktorijine anđelice, sakrijete se dok možete'', ''Viktorijini anđeli, niste Tatjani ni do koljena! I ovo je objektivna izjava'', neki su od komentara.

''Ma fotomontaža 1000%'', ''Najljepša u domovini i dijaspori bez konkurencije'', ''Zbog tebe krećem na pilates ponovo. Zgodna si do bola'', ''Brutalno'', Zauvijek topmodel'', ''Ti si pravi primjer zašto treba njegovati tijelo i vježbati, nakon troje dječice, svaka čast, divna linija'', nadovezali su se drugi.

Tatjana je svoju karijeru u Hrvatskoj započela s tek 12 godina, a dvije godine kasnije pali su i prvi inozemni angažmani. Nakon uspješnih godina bavljenja modelingom i manekenstvom ipak se oprostila od svjetla reflektora zbog obitelji i tadašnjeg supruga Gorana Ivaniševića.

S proslavljenim tenisačem Tatjana ima kćer Amber Mariju (17) i sina Emanuela (13) , a već nekoliko godina je u partnerstvu s 12 godina mlađim Vlahom Arbulićem, s kojim ima kćer Luce (6).

 

Photo: Instagram@lejla.fili
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ljepotica