Stars
Tatjana Dragović

Tatjana Dragović pozirala s kćerkom maturanticom, a komplimenti se nižu: Kao sestre ste!

  • Tatjana Dragović oduševila je pratitelje fotografijom kćeri Amber Marije koju rijetko eksponira na društvenim mrežama
  • Lijepa kći bivšeg top-modela i tenisača Gorana Ivaniševića zablistala je na proslavi maturalne večeri
  • Komplimenti nisu izostali za lijepu mamu i 18-godišnju kćerku, a mnogi su primijetili da vrlo nalikuju

Da jabuka ne pada daleko od stabla imali su se prilike uvjeriti brojni Instagram pratitelji Tatjane Dragović koja je objavila fotografiju na kojoj pozira uz kćer Amber Mariju. Povod je bio maturalna proslava njezine mezimice, koju je prije 18 godina dobila u braku s Goranom Ivaniševićem, a s kojim ima i četiri godine mlađeg sina Emanuela.

Možda vas zanima Tatjana Dragović fotkom u crvenom kupaćem kostimu podiže temperaturu do usijanja Rubrika Stars Stars

Tatjana i Amber zagrljene su pozirale ispred objektiva u elegantnim izdanjima i sa sličnim frizurama – tek raspuštenom kosom s razdjeljkom po sredini. Amber je i visine kao mama, a zablistala je u crnoj haljini s viskom prorezom. Na svoju kćerku, kako se može vidjeti iz fotografije, mama Tatjana je jako ponosna, a uputila joj je i divnu poruku

''Slavi krajeve - jer oni prethode novim počecima", napisala je Tatjana ispod zajedničke fotografije i dodala hashtag "maturalna večer". 

Uskoro planiraš na more? Evo što bi obavezno trebala spakirati

Mnogi nisu propustili uputiti komplimente na izgled lijepe mame i kćeri ali i primijetiti sličnost. 

‘’Wow, koja ljepotica, ista mama’’, ‘’Kao sestre’’, ‘’Kao sestre ste, Tanja. Opet ideš unatrag. Najljepša, moja najljepša. Točka’’, ‘’Lijepa mama rodila lijepu kćer’’, ‘’Lijepa majka i kći, Majka tako mladolika!’’, ‘’Odrasla prekrasna djevojka! Uvijek je vidim kao malu slatku curicu’’, ‘’Predivne obje’’, samo su neki od komentara. 

Lijepa Amber Marija odlična je učenica zagrebačke XV. Gimnazije poznatije kao MIOC, a osim dobrim ocjenama može se pohvaliti i sportskim uspjesima. Ipak, tenis joj  nije najveća ljubavkao njezinom ocu već se pronašla u jahanju s kojim se prvi put susrela s devet godina. Na turnirima su joj najveća podrška upravo njezini roditelji. 

Možeš li prepoznati bivšu poznatu hrvatsku manekenku na fotografiji iz 1997.? Nije se puno promijenila

Tanja s novim partnerom Vlahom Arbulićem ima šestogodišnju kćer Luce dok Goran Ivanišević u braku s voditeljicom Nives Ivanišević dobio sad već skoro trogodišnjeg sina Olivera

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zgodna i lijepa