Moda
Zara

Tako praktične! Hlače s presvučenim remenom Zara sad nudi u 6 dodatnih boja!

  • Hlače s presvučenim remenom, visoka struka i vrlo ženstvene posljednjih se godina pretvaraju u klasik
  • Poslovne ili casual prilike kao ni promjene sezone za njih nisu nikakva prepreka, nose se stalno
  • Tako i Zara stalno upotpunjuje izbor novim bojama, a od 8 koliko je u ponudi dvije su na velikom sniženju

Već godinama ove hlače ne izlaze iz mode - kad su prije dobre tri, četiri godine preplavile trgovine, a i naše ulice, žene su osvjestile koliko su praktične, a i kako nam dobro stoje. Kao i sve hlače visokog struka izdužuju noge, a i cijelu figuru, a široki remen naglašava struk. Riječ je o vrlo ženstvenom kroju, koji je usto elegantan. Ove hlače mogu se provući za sve poslovne prilike, no ono što ih čini zabavnijima je što ne dolaze samo u poslovnoj crnoj i sivoj već, dapače, u mnoštvo vedrih boja.

Otpočetka to ih čini i dobrim komadom za casual prilike, uklapa u vedrost proljetnih i ljetnih kombinacija, te jednako dobro izgledaju uz košulju kao i uz T-shirt. Isto tako, odjenuti ih možemo s tenisicama, salonkama ili sandalama s višom potpeticom. Da je formula pogođena dokazuje i to što već nekoliko godina ne izlaze iz trgovina. Kolekcije se samo dopunjavaju novim bojama.

kožne hlače Možda vas zanima Vladavina kožnih hlača se nastavlja, ali ove jeseni dolaze u visokom sjaju! Rubrika Moda Moda

U Zari je u ponudi točno osam različitih boja hlača s presvučenim remenom. One koje su donedavno bile "nove" sada su na sniženju, a na police stižu nove nijanse. Zagasitije, kako godišnje doba nalaže, ali ne odričemo se ni sada žarkih boja. One posljednjih godina čvrsto drže svoju poziciju i u zimskoj modi. 

Maslinastu ćemo proglasiti pravom jesenskom bojom...

Hlače s presvučenim remenom | Autor: Zara Zara Zara, (229,90 kn)

Kao i ovu divnu, tamnu ljubičastu... 

Hlače s presvučenim remenom | Autor: Zara Zara Zara, (229,90 kn)

Koje su još boje pristigle u Zarinu ponudu:

Zara hlače s presvučenim remenom | Autor: Pr/Zara Pr/Zara Zara, crne hlače (229,90 kn); tamno zelene hlače (229,90 kn); pink hlače (229,90 kn)

Hlače s ovim cool detaljem su hit; puni su ih dućani i žene ih masovno nose

Dva modela su na sniženju, svijetloplave i bijele hlače - možda ipak žrtve promjene sezone? Ali prilika da ih ulovimo za sljedeću je više nego primamljiva...

Zara hlače s presvučenim remenom | Autor: Pr/Zara Pr/Zara Zara, svijetlo plave hlače (119,90 kn); crvene hlače (229,90 kn), bijele hlače (119,90 kn)

Photo: Instagram@zara

Komentari 0