Moda

Tako mekani i udobni! Pronašle smo najljepše modele popularnih teddy kaputa

  • Oni su topli, mekani i udobni, a zahvaljujući tome što nas podsjećaju na plišane medvjediće i potpuno neodoljivi
  • Naravno, riječ o takozvanim teddy kaputima koji su se posljednjih sezona prometnuli u mnogima omiljen komad zimske garderobe
  • Ako si u potrazi na novim modelom ovog kaputa na pravom si mjestu! Za tebe smo izdvojile najzanimljivije iz aktualne ponude

Posljednjih zimskih sezona svjedočimo velikoj popularnosti takozvanih teddy bear kaputa. Kao što im samo ime kaže, riječ je o predimenzioniranim modelima čiji nas kroj i materijal podsjeća na plišane medvjediće. Ovaj upečatljiv odjevni komad ljubiteljice mode prvenstveno je osvojio svojom praktičnošću - on je topao, mekan i udoban.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Domaće cure genijalno nose kapute na trenirke pa smo izdvojili najbolje stajlinge Rubrika Moda Moda

Ne čudi stoga što za njima i ove godine traje prava pomama. Ako si i sama u potrazi za svojim teddy kaputom, zaviri na našu listu jer za tebe smo izdvojile najzanimljivije iz aktualne ponude high street dućana. Premda ovi modeli ulaze u viši cjenovni rang kada su kaputi u pitanju, za sve zimogrozne dame oni su odlična investicija koja će im se isplaćivati godinama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Zara (599,90 kuna), Reserved (599,90 kuna), Pull&Bear (379,90 kuna)

Kada govorimo o 'klasičnom teddy kaputu', ako ga tako možemo nazvati, onda govorimo o predimenzioniranom dugačkom kaputu izvedenom od umjetnog krzna. Pritom materijal od kojeg je izveden može oponašati izgled ovčjeg runa ili glatke životinjske dlake. Također, najčešće je riječ o modelima kojima boja varira od snježno bijele pa sve do tople smeđe boje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Mango (899,90 kuna), Stradivarius (549,90 kuna), Zara (549,90 kuna)

Možda vas zanima Na ovoj prolaznici prepoznali smo jaknu s potpisom domaćeg brenda Rubrika Moda Moda

Premda tamniji kolorit nije pravilo, on svakako nije ni iznimka pa smo iz aktualne ponude izdvojile i tri modela izvedena u crnoj. Sjajan su izbor za one koji zaziru od svjetlih boja, a i slučajne mrlje se znatno lakše skrivaju na njima, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjerci: Mango (899,90 kuna), New Yorker (399 kuna), Pull&Bear (379,90 kuna)

A za one modno najhrabrije tu si i primjerci u jarkim bojama. U jednom ovakvom kaputu dosita je mala vjerojatnost da ćeš proći nezamijećena. Ipak, daleko je najbolja pogodnost ovih kaputa što ne moraš strahovati od minusa i niskih temperatura. Zahvaljujući tvom 'medvjediću' ti ćeš biti na toplom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Primjeri: Reserved (399, 90 kuna), Zara (599,90 kuna), Bershka (549,90 kuna)

Možda vas zanima Melania je prošetala u skupocjenom kariranom kaputu pa smo pogledali ponudu u našim dućanima Rubrika Moda Moda
Photo: Instagam

Komentari 0