Moda

Svijetle bunde su apsolutni hit ove godine - masovno ih nose i domaće cure, evo odličnih kombinacija

  • Bunde, one od umjetnog krzna, posljednjih su godina postale omiljena zimska odjeća jer osim što savršeno griju, i najobičnijem outfitu daju dozu luksuza
  • Ove ih godine dodatno ističe novi trend, 'mob wife' stil, no ulicama i Instagram profilima ipak još nije zavladao uzorak leoparda
  • Najveći su trend vrlo svijetle bunde, dobro to vidimo i kod domaćih influencerica 
  • Pročitaj također: H&M-ova senzacionalna dugačka bunda nosi dizajnerski potpis i ne može proći nezapaženo

Kada smo zakopčane do grla, vrijedi uložiti u dobrar kaput ili jaknu jer je to dio outfita koji će nam prvi upasti u oči. Bunde volimo oduvijek, ali im je novonastala 'mob wife' era dala posebnu pozornost. Kombiniramo ih sa svime - od svakodnevnih do svečanih outfita, pa čak i sa trenirkama. Ove godine posebno su u fokusu bunde svijetlih boja, svako toliko pojavi se neki hit komad u high streetu, poput Zarine bundice koji se rasprodaje kao lud. 

 | Autor: Instagram @hannaschonberg Instagram @hannaschonberg Foto: @hannaschonberg

Naše influencerice znaju kako svijetlu bundu uklopiti u svoj stil, stoga donosimo dozu inspiracije s domaćeg dijela Instagrama!

Jelena Petrović

Influencerica Jelena Petrović svijetlu je bundu kombinirala sa svijetlim trapericama, sivom majicom i torbicom te svijetloplavom kapom. Obožavamo ovu jednostavnu neutralnu kombinaciju svijetlih boja koja djeluje tako nježno i ženstveno. 

Olja Vori

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Vori (@oljavori)

Influencerica Olja Vori donosi sasvim novi način kombiniranje svijetle bunde. Njen urbani pariški outfit odiše snažnim efektom koji je postigla vojničkim cargo hlačama, crnim čizmama, torbom srcolikom oblika i šiltericom. 

Lara Vukušić

Lara Vukušić zna kako svijetlu bundicu učiniti dijelom cozy stila, a mi obožavamo ovu kapuljaču i plave detalje!

Tea Dujmić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEA (@teadujmicc)

Tea Dujmić svoju je svijetlu bundicu kombinirala s visokim crnim lakiranim čizmama i crnom torbicom učinivši je savršenim odabirom za večernje izlaske. 

Tina Walme

Tina Walme je u vlogu iz Londona pokazala da svijetla bunda može biti dio svakodnevnog casual stila iskombiniravši je sa svijetlim trapericama, majicom na pruge, tenisicama i šiltericom.  

Možda vas zanima Skandinavski stil dokaz je da topli zimski outfiti nikada ne izlaze iz mode Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @jelenamarinovic

Komentari 0