Moda 01. ožujka 2019.

Sviđao ti se ili ne, ovaj model cipela u svim je proljetnim kolekcijama

instagram @janko_popovic_volaric.
  • Cipele s otvorenom petom mogle bi biti proljetni hit (ako ih masovno prigrlimo)
  • Pronašli smo najbolje modele iz high street ponude
  • Dostupni su modeli živih boja, ali i klasične, crne i bež varijante
Možda vas zanima... Kako se pametno spremiti za svatove? Donosimo ti pet genijalnih rješenja Rubrika Moda Moda

Sa svakom novom sezonom, na vrata stižu i novi trendovi odjeće i obuće. Na police high street trgovina netom su pristigle proljetne kolekcije, a mi smo uočili jedan obrazac koji bi mogao zavladiti proljetnim cipelama u nadolazećoj sezoni. Riječ je o različitim modelima cipela s otvorenom petom koji su uistinu svuda oko nas! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Yazdi (@laura_lily) on

Na police je definitivno pristiglo najviše modela u različitim proljetnim bojama. Prevladavaju žuti i narančasti modeli, a, za modne romantičarke, u Stradivariusu se može pronaći pastelno ružičasti model. Ovaj preslatki par košta 179,90 kn i sigurno je u stanju upotpuniti baš svaku proljetnu kombinaciju.   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Stradivarius (179,90 kn), Stradivarius (179,90 kn) Već nedavno smo shvatili da je bež nova crna pa smo odmah uočili dva fantastična bež modela cipela s otvorenom petom. Prvi i jako elegantni bež model stiže iz Zare i vidimo ga kao protagonista bezbroj stajlinga - od poslovnih do svečanih prilika. Ovako savršen klasik treba svakoj garderobi. Malo odvažniji model opet je s polica Stradivariusa. Taj bež model upotpunjen je prozirnim PVC-om koji unosi chic modni zaoket u ovu klasičnu modnu priču. Kakav pogodak!   | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (199,90 kn), Stradivarius (299,90 kn) Ako se ipak ne želiš odreći svoje omiljene (ne)boje, cipelice s otvorenom petom stižu i crnoj boji. Dostupne su različite visine i oblici pete i sve što trebaš je odabrati svoj savršen par. Nas se jako dojmio Bershkin par s nižom, srebrnom petom. Proljeće je, ipak nemojmo baš sve crno!

Možda vas zanima... Pozor! Ove hlače tako laskaju figuri da bi mogle postati popularnije i od traperica Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (169,90 kn), Zara (199,90), Stradivarius (179,90 kn) Kako je opsesija bijelim cipelama definitivno posljednji krik mode, u high street ponudi pronašli smo dva dosta simpatična bijela modela. Tek neznatno različiti, ovi modeli prilično su odvažni. Malo nam je draži model s konvencionalnijom blok petom koji bi mogao postati modni miljenik trendseterica.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (229,90), Bershka (199,90 kn) Ako zazireš čak i od blok pete i imaš nešto drugačiji stil, nemoj brinuti. Cipele s otvorenom petom imaju i svoju (doduše, nešto skromniju) ravnu ponudu. U slučaju da inače voliš balerinke, ovo je možda prava prilika da isprobaš malo drugačiju varijantu koja ide u korak s trendom. 

Možda vas zanima... Izađi iz toksične veze - i još nekoliko poteza koji će ti promijeniti život nabolje Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (169,90 kn), H&M (oko 150 kn) U konačnici, mi definitivno pozdravljamo ovaj trend i još uvijek nismo odlučili sviđaju li nam se više bež modeli ili, pak, modeli u boji. Koje su se našle na tvojoj listi želja? 

Komentari 0