Moda

Pozor! Ove hlače tako laskaju figuri da bi mogle postati popularnije i od traperica

  • Visoka pasica palazzo hlača naš struk vizualno sužava
  • Nosiš li ih uz visoke pete i vrlo dugih nogavica tako će ozgledati i tvoje noge - duuuuge
  • Ovaj model hlača idealan je za posao, jednako kao i za svečane prilike

Da, znamo da bez traperica ne možeš. Ne možemo ni mi. No, ove sezone odlučili smo dati priliku još jednom modelu hlača zbog kojeg bi nakratko mogla zaboraviti na svoj omiljeni par jeansa. Hlače visokog struka i širokih nogavica, popularno zvane palazzo, ćeš moći nositi na milijun ovosezonskih kombinacija. Mi ti donosimo nekoliko razloga zbog kojih bi baš ovaj tip hlača trebala imati u svojem ormaru.

1. Lijepo oblikuju struk

 

A post shared by JILL WALLACE (@littleblackboots) on

Visoka pasica na struku će te učiniti neodoljivo vitkom. Poznato je da visoki struk stoji različitim oblicima tijela. U trenu ćeš se pretvoriti u damu koja hrabro korača po ulici. Naravno, ovaj tip hlača uvijek bolje izgleda u kombinaciji s kraćom bluzom, topom ili košuljom umetnutom u hlače...

2. Noge čine savršeno dugima

Dobro odabrane palazzo hlače visokog struka će učiniti noge savršeno dugima. Bitno je birati dobar padajući materijal ili dovoljno jake teksture koji se širi već u visini kuka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Mango 249 kn - City Center one

3. Mogu se nositi u različitim kombinacijama

 

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Dovoljno je odabrati jedne dobre palazzo hlače koje ćeš moći nositi od jutra do večeri. Sve zapravo ovisi o ostatku outfita. Ako si u mogućnosti odaberi i blejzer iz iste linije kakve su hlače. Tako ćeš znati da uvijek o ormaru imaš odijelo koje spašava. Look za one dane kada doista ne znaš što bi mogla odjenuti. Ispod blejzera može ići dolčevita za dan, a ludi top za večer.

4. Dobro izgledaju i uz štikle i uz tenisice

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Baš kao što je to slučaj s gornjim dijelom, hlače visokog struka će drugačije izgledati uz različite tipove obuće. Ako želiš dnevnu varijantu, biraj vrlo popularne "dad" tenisice koje će uz ovaj tip hlača dobiti jedan opušteni dojam. Ukoliko se odlučiš za štikle, moraš znati da će baš svi pogledi biti usmjereni prema tebi!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp H&M, 249 kn - City Center one

5. Možeš ih nositi u različitim prigodama

 

A post shared by JILL WALLACE (@littleblackboots) on

Još jedna prednost ovih hlača je što ih možeš nositi i za posao, i za neku premijeru, pa čak i za vjenčanje ako su u odgovarajućoj boji poput elegantne crne ili bijele. Odavno je prošlo vrijeme u kojima su žene na formalnim druženjima morale nositi haljine. I za razliku od ženskog odijela sastavljenog od uskih hlača, odijelo s palazzo hlačama će ti osigurati nesmetano kretanje i nećeš morati popravljati nogavice pri svakoj promjeni položaja (naglo ustajanje, ples i slične aktivnosti).

 Još super lookova potraži na City Mix&Matchu...

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @rockybarnes
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com