Moda

Sve samo ne dosadni modni komadi: Ove tri prolaznice ne boje se smione kombinacije uzoraka

  • Pažnju našeg modnog suda ovoga su puta privukle tri prolaznice koje smo uočili u šetnji Zagrebom i Splitom
  • One se nisu libile eksperimentirati s neobičnim modnim komadima te su odabrale uistinu upečatljive haljine
  • Ovi modeli kombiniraju dva različita uzorka, a slične smo pronašli u aktualnoj ponudi brendova ulične mode

U našoj analizi ulične mode nerijetko sretnemo dame koje se ne libe eksperimentirati s modnim trendovima te se nerijetko odluče na upečatljive odjevne komade. Ovoga puta našu su pažnju privukle dvije prolaznice koje smo zamijetili u centru Zagreba, a koje su se odlučile odjenuti doista osebujne haljine.

Možda vas zanima Idealan ljetni stajling upotpunila je haljina koja otkriva ono što mnoge dame žele sakriti Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL

Ono što im je zajedničko jest što naizgled spajaju nespojivo, odnosno što spajaju dva različita printa. Prva prolaznica je odjenula dugu haljinu koja spaja dva cvjetna uzorka, dok se druga odlučila na haljinu koja spaja dva životinjska uzorka. Obje su ih kombinirale uz monokromatske torbice koje su potencirale kontrastni izgled haljine.

Kada su haljine u pitanju, društvene mreže imaju novu ljubimicu! Znamo sve o njoj...

 | Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL Zoe Sarlija/PIXSELL

A da upečatljive haljine nalik ovima ne nalazimo smo na zagrebačkim ulicama potvrdio nam je i primjer prolaznice koje je budno oko našeg fotografa zapazilo u šetnji splitskim ulicama. Ona je odlučila odjenuti dnevnu haljinu midi dužine koja uspješno spaja čak tri cvjetna uzorka! Doista je riječ o praktičnom komadu koji ne zahtjeva pretjerano stiliziranje.

Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić

 | Autor: Ivo Čagalj/PIXSEL Ivo Čagalj/PIXSEL Ulična moda, Split

Obožavateljice smo osebujnih komada nalik ovima te smo pohitale u aktualnoj ponudi vodećih high street dućana pronaći modele koji spajaju dva različita printa u istoj kreaciji. Prema haljine nalik ovima nisu široko zastupljene, ipak smo uspjele pronaći tri modela koja bi mogla privući pažnju ljubiteljica sve samo ne dosadnih odjevnih komada.

 | Autor: Instagam Instagam

Primjeri: Pull&Bear (149,90 kuna), Mango (249,90 kuna), Zara (399,90 kuna)

Možda vas zanima Modni stručnjaci najavljuju da ćemo ova 4 modela ljetnih haljina nositi još dugo u jesen Rubrika Moda Moda
Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Komentari 0