Moda

Modni stručnjaci najavljuju da ćemo ova 4 modela ljetnih haljina nositi još dugo u jesen

  • Najviše im se radujemo, a najmanje ih imamo priliku nositi! Ili se barem tako činilo do sada
  • Modni stručnjaci najavljuju kako ćemo omiljene ljetne haljine nositi još dugo u jesen
  • A koja su to četiri modela prava 2u1 investicija otkrivamo ti u nastavku teksta

Ljeto doista kratko traje, složit ćemo se svi! No, imaš li i ti dojam da imamo prekratko priliku uživati u ljetnim krpicama? Ako je vjerovati modnim stručnjacima to ove sezone neće biti slučaj, barem kada su haljine u pitanju. Naime, izgledno je kako ćemo četiri modela ljetnih haljina nositi i u jesenskim mjesecima.

Jasno nam je da se nalazimo u drugoj polovici srpnja te da nam jesen još uvijek ne bi trebala biti na pameti, ali naša missija je otkrivanje novih trendova koji će vladati u narednom razdoblju. Stoga, zaviri na listu koju ti donosimo u nastavku!

Mrežasta haljina Možda vas zanima Ova tri trenda haljina teško je ne zamijetiti ovo ljeto - i ne prikloniti im se Rubrika Moda Moda

1. Cvjetne haljine

Ma tko je rekao da su cvjetni motivi rezervirani isključivo za (pro)ljetno razdoblje! Ako je vjerovati modnim stručnjacima nosit ćemo ih duboko u jesen. Čak i one s tankim naramenicama! Naime, modni trendovi ranih 2000-ih doživljavaju revival pa su tako povratak doživjele i slojevite modne kombinacije. U ovom konkretnom slučaju to se odnosi na nošenje bijelih majica ili dolčevita ispod haljine.

 | Autor: @heyprettyblog @heyprettyblog Primjer žene u cvjetnoj haljini

2. Ružičaste haljine

Čini se kako će jesen pred nama biti ispunjena uzorcima i bojama! Uvelike nas je iznenadilo što za glavnu boju razdoblja pred nama nije odabrana neka iz zemljane palete već je riječ o -  jarkoružičastoj! Priznajemo, ova je boja posebno efektna kada su svečane haljine u pitanju.

Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić

 | Autor: @sammysreel @sammysreel Primjer žene u ružičastoj haljini

3. Haljina s prorezima

Haljine ukrašene neobičnim prorezima djeluju kao idealni ljetni komad, no modni stručnjaci u njemu vide i potencijal za slaganje uspješnih jesenskih modnih kombinacija. Slažeš li se s njim ili smatraš kako je godišnje doba pred nama ipak primjerenije za zatvorene forme?

Idealan ljetni stajling upotpunila je haljina koja otkriva ono što mnoge dame žele sakriti

 | Autor: hillary.bowles hillary.bowles Primjer žene u haljini s prorezima

4. Pletena haljina

Ne ćudi što se pletena haljina našla na ovoj listi, budući da slovi za univerzalni modni komad koji ovisno o stiliziranju možeš uspješno nositi u sva četiri godišnja doba. A u tome kako ju najbolje stilizirati od velike pomoći bi ti mogli biti i savjeti stručnjaka koje možeš pronaći urpavo ovdje.

 | Autor: @fusunlindner @fusunlindner Primjer žene u pletenoj haljini

Možda vas zanima Evo kako ove sezone nositi lanene haljine, hlače, košulje... Rubrika Moda Moda
Photo: @forgoodnesskate

Komentari 0