Moda
Mrežasta haljina

Ova tri trenda haljina teško je ne zamijetiti ovo ljeto - i ne prikloniti im se

  • Ovog ljeta nemoguće je previdjeti ova tri trenda haljina - posvuda su, na gradskim ulicama, u uredima, na plaži 
  • Iz mnoštva je iskočila baš određena boja, ludujemo za tzv. zimskim materijalom, a volimo i otkačene i nestašne haljinice
  • Ključne riječi su: roza, pleteno i zabavno

Što bi bilo ljetno raspoloženje bez laganih, prozračnih ljetnih haljina? A u srcu najvruće sezone jasno je koje su među njima zvijezde. Otkačene mini haljine zanimljivih uzoraka, pletene haljine i one predivne jarko ružičaste haljine neke su od onih koje ćemo ovo ljeto nositi u raznim prigodama. Izdvojili smo nekoliko modela haljina u kojima ćeš ovo ljeto biti totalno u trendu. 

1. Jarko ružičaste haljine

Glavna poruka dizajnera i kupaca za ljeto 2021. je da želimo da naša odjeća bude vesela, a jedan od glavnih načina na koji se to očitovalo bilo je puno jarko ružičaste boje. U ponudi high street brendova možeš pronaći lepršave maksi haljine, midi ružičaste haljine, ili one nešto kraće. Model s remenom savršeno će naglasiti tvoju figuru.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Zara (399,90 kuna), Mohito (279,90), Mango (249,90 kuna)

Možda vas zanima Ova je boja haljine postala neočekivani modni hit, a u njoj je zasjala i Nina Badrić Rubrika Moda Moda

2. Pletene haljine

Pletene haljine nisu samo za zimska odjeća, ovakve haljine veliki su trend i ovog ljeta. Rebrasta, heklana ili sitno pletena haljina stvara siluetu prema tvome tijelu, super je šik, a opet, zbog rastezljive prirode pletenih niti, uvijek je ugodna. Možeš izabrati između onih koje lagano padaju uz tijelo, ili pripijenijih koje najviše laskaju figuri; zaglađuju struk i stvaraju oblik pješčanog sata.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Mango (249,90 kuna), Zara (229,90), Bershka (179,90 kuna)

Ako se pita muškarce ovo je najljepši model haljine! Ovaj svestrani komad uspješno nosi i mlada Zadranka

3. Kratke zaigrane haljine

Ljeto nije potpuno bez sanjive haljinice. Savršena za sve prigode, od piknika u parku do odlaska na plažu ili večernje i svakako ima svoje mjesto u tvom ormaru. U laganim materijalima ove godine volimo mini haljine koje neće proći nezamijećeno, zabavne i vesele, bilo da je riječ o šarenom uzorku, neobičnom kroju ili nekom zanimljivom detalju poput predimenzionirane kragne, vezica ili izreza na neočekivanom mjestu

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjeri: Stradivarijus (139,90 kuna), Zara (299,90), Reserved (159,90 kuna)

Možda vas zanima Kada su haljine u pitanju, društvene mreže imaju novu ljubimicu! Znamo sve o njoj... Rubrika Moda Moda
Photo: Shutterstock

Komentari 0