Moda

Mnogim Hrvaticama ovo je omiljeni model ljetnih natikača. Imaš li ih i ti u svom ormaru?

  • Takozvane gumene Birke su se uspješno premetnule u jedan od najtraženijih modela ljetnih cipela
  • Od plaža i bazena, sve do gradskih ulica - obožavamo ih zbog njihove praktičnosti i udobnosti
  • Krasi ih i upečatljivi kolorit, a gdje možeš 'ugrabiti' svoj primjerak - saznaj u nastavku

Natikače njemačkog brenda Birkenstock jedan su od onih primjeraka obuće koje ili obožavate ili prezirete. Riječ je prvenstveno o anatomskim cipelama koje se odlikuju udobnošću, a koje su u 'it' dodatak pretvorile društvene mreže. Ove cipele krasi anatomski oblikovano gazište koje optimalno postiže ravnomjerno raspoređivanje tjelesne težine na stopalo i podržava prirodno kretanje pri svakom koraku.

Možda vas zanima 3 stvari koje smo ljeti skloni zanemariti, a nikako ne bismo trebali Rubrika Beauty Beauty

Ponuda uključuje različite modele, no daleko su najpoznatije natikače koje nose nazive 'Arizona' i 'Madrid'. Dok prve krase dva red remena, druge su obilježene sa samo jednim. Doimalo se kako su 'Birke' dosegle pun potencijal svoje popularnosti, no onda su tržište ugledale gumene (EVA) inačice ovih modela.

Sniženja su u punom jeku, a mi imamo izbor najljepših natikača do 160 kuna

 | Autor: Instagam Instagam

Za mnoge ljubiteljice ovog brenda, uključujući brojne Hrvatice, bila je to ljubav na prvi pogled! Budući da ih, za razliku od klasičnih modela, krase jarke boje i izraženi kolorit one su u kratkom roku postale najtraženijim parom kada je odabir obuće za ljetovanje u pitanju. Gotovo je nemoguće zaputiti se na plažu ili bazen bez da ondje ne sretneš damu koja ponosno nosi svoj primjerak ovih razigranih natikača.

Zara ima jeftiniju verziju "manolica", cipela koje je proslavila Carrie Bradshaw

Službene stranice brenda otkrivaju kako izvorna cijena gumenog 'Arizona' modela iznosi 279 kuna, dok je model 'Madrid' dostupan po cijeni od 249 kuna. Ipak, trenutno traju sniženja pa svoj primjerak možeš nabaviti po sniženoj cijeni od 200 kuna! Osim u Birkenstock prodavaonici, primjere gumenih natikača s potpisom ovog brenda možeš pronaći u aktualnoj ponudi Office Shoesa. Za njih ćeš u ovom slučaju trebati izdvojiti 299, odnosno 269 kuna!

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Primjeri Birkenstock natikača iz aktualne ponude

Primjer: srebrne (Birkenstock, 200,00 kuna), crne (Office, 269,00 kuna), žute (Birkenstock, 279,00 kuna), lila (Office, 299,00 kuna)

Možda vas zanima Najbolji komadi koje smo ulovili na ljetnim sniženjima i složili super kombinacije Rubrika Moda Moda
Photo: Instagam

Komentari 0