Moda

Super komad za sve prilike! Plisirana suknja iz Stradivariusa jednako je genijalna u elegantnoj i ležernoj kombinaciji, pogledaj

  • Plisirane suknje već neko vrijeme drmaju svijetom trendova, a ove sezone su, čini se, na vrhuncu
  • Dužina do sredine lista posebno je zahvalna
  • Pronašli smo model u Stradivariusu koji objedinjuje dva velika aktualna trenda - plise i točkice 

 

Plisirana suknja je onaj odjevni komad s čijom kupnjom nećeš zažaliti - bezvremenski je model koji možeš nositi kroz razna godišnja doba, kombinirati je tako da izgleda ultra svečano ili sasvim svakodnevno, a udobna je i pristaje svakoj figuri, s tim da bi je niže dame trebale nositi uz cipele s višom potpeticom. Mislimo da nema žene koje ih bolje nosi od Olivije Palermo koja ih savršeno uklapa u svoje elegantne, ali i casual kombinacije, a sigurni smo da bi i ona bila oduševljena novim modelom iz Stradivariusa.

 | Autor: Instagram Olivia Palermo Instagram Olivia Palermo Suknja objedinjuje dva velika ovosezonska trenda - plise i točkice - a zanimljivo je koliko se dobro slaže u nešto svakodnevniji, ležeran izričaj, ali savršeno pristaje i u elegantnim kombinacijama. Seže do sredine lista, A je kroja, a struk će naglasiti remen u istom materijalu. 

 | Autor:

 

anketa | Autor: miss7 miss7

Crna rokerska majica s natpisom i bijele ultramoderne kaubojske čizme daju suknji svjež zaokret koji ovom klasičnom komadu daju cool vibru. No, to ne znači da se istodobno s ovom suknjom ne može složiti i moderna kombinacija stvorena za svečanije prilike. 

 | Autor:

Bijela košulja s velikom mašnom i puf rukavima te plisirana suknja s točkicama tvore tako elegantan sklad koji možeš nositi i u najformalnijim prilikama, a iako su salonke uz ovu kombinaciju siguran izbor, glomaznije gležnjače također mogu podignuti outfit na novu razinu, ne oduzimajući mu svečani prizvuk.

 | Autor:     

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA

 

Photo: None

Komentari 0