Moda

Haljina kakvu nosi poznata glumica dobro pristaje svakoj ženi, bez obzira na oblik tijela. Evo u čemu je stvar

  • Rado pogledamo kako se odijevaju zvijezde – i ponekad pronađemo inspiraciju za odijevanje
  • Ova haljina Sienne Miller izgleda genijalno, a ima savršeni kroj 
  • Zbog toga super pristaje baš svakom obliku tijea

Holivudske zvijezde ponekad znaju pretjerati s outfitom, ali ponekad pogode u centar – kao glumica Sienna Miller koja se u New Yorku prošetala u haljini dizajnerice Alessandre Rich. Midi haljinu s kariranim uzorkom te odgovarajućim remenom Sienna je iskombinirala uz salonke od smeđeg antilopa. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Evo zašto ova haljina svima dobro stoji 

Važan detalj zbog kojeg će ovaj kroj odgovarati svakoj ženi: remen oko struka. Tako će se najuži dio gornjeg dijela tijela optički istaknuti te će odvratiti pogled od kukova, obično najšireg dijela tijela. Osim toga, tričetvrt dugački puf rukavi, trenutačno jako u trendu i daju dojam ženstvenosti. Midi dužina i suknja A-kroja također izdužuju svaku figuru.  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Savršeni zimski izgled 

Umjesto golih nogu i otvorenih cipela predlažemo za zimu neutralne čarape i ravne cipele ili visoke čizme uz haljinu. Klasične crne čarape pobrinut će se da nam ne bude hladno – a nisu prenapadne i haljina će ostati u prvom planu. Poluvisoke čizme kod haljine ovakve dužine učinit će da noge djeluju jako kratko, zato je bolje nositi visoke čizme čiji vrh završava ispod haljine ili ravne cipele. 

Iako možda nećeš pronaći baš istu haljinu kao kod Sienne, možeš dati da ti se šiva ili malo potražiti po trgovinama. Mi nismo pronašli baš takvu, ali tu su neke koje bi te također mogle zanimati jer jako lijepo pristaju uz svaku figuru, a ipak su kariranog uzorka i stegnute u struku: 

 | Autor: Reserved, 350 kn; Zara, 230 kn; Mohito, 329 kn

Možda vas zanima Jedan trend obilježit će modnu zimu - pogledaj kako ga sve možeš nositi Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0