Moda 02. veljače 2016.

Što Sarah Jessica Parker misli o "happy endu" između Carrie i Mr.Biga?

themoviedb.org.
1/7

Nedavno je kreator serije Seks i grad šokirao fanove svojom izjavom da nije sretan što su Carrie i Big na kraju završili zajedno, a što o tome misli Sarah pročitajte u nastavku...

Nisu baš svi bili sretni sa završetkom Seksa i grada. Pod završetkom mislimo na rasplet najnapetije ljubavne priče ikad. Čak je Darren Star, koji se krije iza ove popularne serije, komentirao da je njihov sretni završetak zapravo iznevjerio cijelu priču o tome da žena može pronaći sreću i izvan braka, odnosno kako je on to rekao "stvar je u tome da žene na kraju ne pronađu sreću u braku". No, Sarah Jessica Parker koja je utjelovila glavni lik serije, Carrie, za jedan je intervju izjavila kako to nije nešto na što je Carrie pristala zbog pritiska vremena i osjećaja da joj otkucava sat već je do pristanka na brak došla sama.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Ljepota je u tome što svi možemo imati puno različitih mišljenja o njenim odlukama, a ako Darren misli tako - moram priznati da je zanimljivo, izjavila je. Rekli bismo da je ovo diplomatski način na koji nam je dala do znanja da je i dalje na Bigovoj strani.

U galeriji pogledajte divne ljubavne trenutke ovog stajliš para...

Komentari 0