Moda

Što bi trebala odjenuti u novogodišnjoj noći, prema tvom horoskopskom znaku

  • Ako tražiš način za manifestiranje dobre energije u 2022., počni ovdje!
  • Savršeni outfit za novogodišnju večer svake je godine problem pronaći, no ove godine pomažu nam zvijezde
  • Otkrij koji će ti outfit najbolje pristajati prema tvom horoskopskom znaku!

Zvijezde su ovaj put tu da nam pomognu pronaći savršenu odjevnu kombinaciju s kojom ćemo uspješno i sa sjajem ući u novu godinu. 

U nastavku pronađi svoj znak i inspiriraj se odličnim prijedlozima koje ti donosimo uz pomoć zvijezda. Spremi se za najluđu noć u godini i sretan ulazak u novu, 2022.!

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i strastvenosti pa bi se stoga trebali odlučiti za kratku, vibrantnu crvenu haljinu s kojom će njihova osobnost u potpunosti doći do izražaja. 

Bik 

Bikovi su pravi modni znalci i svakako će htjeti outfit koji će svima privući pažnju. Ovaj znak mogao bi biti najsretniji u zavodljivoj, trendi haljini s klasičnim detaljem – rasporom, dubokim dekolteom ili kožom. Tako će pokazati svoje najbolje atribute.

Blizanci

Blizanci bi za novogodišnje slavlje ove godine trebali probuditi svoju unutarnju vilu i nositi nešto voluminozno, vilinsko i prozračno. Nešto što bi poželjela nositi čak i Zvončica, ukrašeno šljokicama i u pastelnim bojama. 

Rak

Budući da njima vlada Mjesec, Rakovi će u blagdanskoj sezoni posebno zasjati, što će se moći vidjeti i kroz odjevne kombinacije u novogodišnjoj noći. Nešto sjajno i svijetlo dopustit će da njihov sjaj dođe do izražaja.

Lav

Lavovi uvijek vole biti u središtu pozornosti pa tako ni novogodišnja noć neće biti iznimka. Za njih je savršen odabir odvažna, duboko rezana haljina koja je suprotnost skromnosti.

Djevica

Djevice preferiraju uglađene lookove koji zrače stilom, gracioznošću i elegancijom. Stoga će ovaj zemljani znak biti privučen elegantnoj dugoj haljini spuštenih ramena, koju će osim za ovu proslavu, moći iskoristiti i za druge prigode.

Vaga

Kombinezon ili odijelo od baršuna? Možda zvuči malo pretjerano, ali to je savršeni outfit za Vage, koje uživaju u luksuznim komadima odjeće, posebno za proslave.

Savršen prvi korak prema podznaku Možda vas zanima Flertovanje po horoskopu: Ovako će svaki horoskopski znak napraviti savršen prvi korak Rubrika Love&Sex Love&Sex
 

Škorpion

Malo je poznata činjenica da su Škorpioni uvijek u potrazi za novom savršenom malom crnom haljinom koja zrači seksepilom i pokazuje dovoljno kože. Odlučit će se za wow efekt s dodatkom visokog proreza ili prozirnim detaljima.

Strijelac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NOOKIE (@lovenookie)

Strijelci su uvijek glavne zvijezde na partyjima pa će stoga morati izabrati outfit koji će im omogućiti i da nesmetano plešu i druže se s prijateljima. Savršeno će im stajati uski, šljokičasti dizajn.

Jarac

Iako su Jarci više konzervativni po pitanju svoje garderobe, to ne znači da trebaju sakriti svoje noge od pogleda pa se tako mogu odlučiti i za kratku haljinu s upečatljivim detaljima.

Vodenjak

Ovaj znak poznat je po svom eklektičnom i trendi stilu, ali ovih bi blagdana mogli ipak izabrati nešto klasičnije i nositi kombinezon. Ovaj odjevni predmet neće biti samo chic, već i savršena nadopuna njihove garderobe i zasigurno će ga još koji put odjenuti.

Ribe

Ribe su poznate kao mistične ribice horoskopa, što znači da će im koristiti ako nose haljinu koja izgleda kao da nije s ovoga svijeta. U novogodišnjoj noći trebali bi nositi nešto glamurozno, što će im pomoći da se pretvore u sanjive kozmičke sirene što i jesu.

Za ove horoskopske znakove će 2022. godina biti vrlo izazovna Možda vas zanima Za osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka će 2022. biti težak izazov Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0