Moda 02. rujna 2021.

Staklene cipelice iz Zare su kao stvorene za moderne Pepeljuge! Mi smo se zaljubile na prvi pogled

Shutterstock.
  • Opet smo pronašle cipele u koje smo se zaljubile na prvi pogled i morale smo te o njima obavijestiti
  • Riječ je o natikačama sa potpeticom od akrilnog stakla, cipelama kao stvorenima za moderne princeze
  • Dostupne su u aktualnoj Zarinoj ponudi po cijeni od 350 kuna, a dolaze u čak tri efektne nijanse

U aktualnoj Zarinoj ponudi pronašli smo cipelice kao stvorene za moderne Pepeljuge. Na službenoj stranici ovog popularnog španjolskog high street brenda oglašavana su uz pomoć ilustracija, a i one su bile dovoljne da se u njih zaljubimo na prvi pogled!

 | Autor: Zara Zara

Možda vas zanima... Postoji jako dobar razlog zašto nikad ne bi trebala nositi isti par cipela svaki dan Rubrika Life&style Life&style

Riječ je o natikačama s potpeticom od akrilnog stakla. Krasi ih i kvadratni vrh te široki remen satiniranog izgleda sprijeda. Ovaj atraktivan model trenutno je dostupan u dvije boje - ružičastoj i zelenoj. Prema najavama, na police bi uskoro trebala stići i narančasta inačica. Pronaći ih možeš ovdje.

 | Autor: Zara Zara

Primjer: sve Zara (349,90 kuna)

Možda vas zanima... U maniri prave dive! Oduševile su nas ove sandale ukrašene perjem koje smo pronašle u Zari Rubrika Moda Moda

Sve čitateljice koje se žele osjećati kao moderne princeze iz bajke za ove će efektne cipele trebati izdvojiti 350 kuna. Premda nam je jesen opako zakucala na vrata, ljeto još nije gotovo, a cipele nalik ovima mogle bi biti izvrstan dodatak tvojoj kolekciji obuće. P.S: Znaš li da Hrvatice prosječno imaju 20 pari cipela u ormaru? Više o ovoj temi možeš doznati u ovom članku.

Komentari 0