Moda

U maniri prave dive! Oduševile su nas ove sandale ukrašene perjem koje smo pronašle u Zari

  • Ima nešto u komadima ukrašenima perjanim detaljima da tako uspješno privuku (ali i zadrže) našu pažnju
  • Upravo su to sjajno učinile natikače iz aktualne Zarine ponude, koje uz perje krasi i jarki kolorit te kitty peta
  • Stranice ovog popularnog španjolskog brenda kriju i efektne sandale ukrašene perjem, a oba modela dostupna su po cijeni od 600 kn

U aktualnoj Zarinoj ponudi pronašle smo cipele koje bi nas u tili čas mogle pretvoriti u filmsku divu iz zlatnog doba Hollywooda. Ili smo u to sklone vjerovati. Riječ je o ravnim sandalama, odnosno natikačama, s remenjem koje su sprijeda ukrašene perjem. Odlikuje ih i potpetica kitten stila te kvadratni vrh.

 | Autor: Zara Zara Cipele ukrašene perjem iz aktualne Zarine ponude

Primjeri: natikače (599,90 kuna)

Možda vas zanima Neočekivano! Trenutno najtraženija torba na društvenim mrežama nosi IKEA potpis Rubrika Moda Moda

Natikače nalik ovima daleko su najpoznatije u ružičastoj boji, a rado su ih nosile i televizijske modne ikone poput Cher Horowitz i Carrie Bradshaw. Ipak, Zara se odlučila na koloristički pomak pa je ovaj model, ovoga puta, predstavila u dvije vibrantne nijanse plave i zelene boje. Ako si spomenutim modelom poželjela upotpuniti vlastitu kolekciju obuće, znaj da za jedan trebaš izdvojiti 600 kuna.

Zaboravi birke i kroksice! Ove "ružne" natikače posebno su popularne ovog ljeta. Bi li ih nosila?

 | Autor: Zara Zara Cipele ukrašene perjem iz aktualne Zarine ponude

Primjeri: natikače (599,90 kuna)

Možda vas zanima Omiljena Zarina prošivena torba je dobila jesensku inačicu. Hoće li uspjeti nadmašiti njezinu popularnost? Rubrika Moda Moda

No, kako bi to i televizijska prodaja rekla - to nije sve! Aktualna Zarina ponuda uz natikače nudi i sandale ukrašene perjem. Riječ je o sandalama s potpeticom od 10 cm, čija je udobnost zagarantirana zahvaljujući remenčiću s kopčom oko gležnja te fleksibilnoj tehničkoj tabanici od pjenastog lateksa.

 | Autor: Zara Zara Cipele ukrašene perjem iz aktualne Zarine ponude

Primjeri: sandale (599,90 kuna)

One također dolaze u dvije boje, sivoj i crnoj, a prati ih i identična cijena od 600 kuna. Doista, riječ je o modelu koji će vrlo uspješno privući pažnju, a tvom stajlingu dati dozu zvjezdanog sjaja.

 

Photo: Zara

Komentari 0