Moda

Zaboravi birke i kroksice! Ove "ružne" natikače posebno su popularne ovog ljeta. Bi li ih nosila?

  • Popularnost trenda nošenja ružne obuće ne jenjava, a stigao je i novi ljetni favorit - gumene natikače
  • Ovaj zanimljiv par obuće proslavila je suradnja adidasa i YEEZYJA, brenda koji vodi glazbenik Kanye West
  • Ljubiteljice ovog trenda razveselit će vijest da su u Zari dostupni slični modeli po značajno prihvatljivijoj cijeni

Posljednjih godina, jedan od trendova koji je doživio neočekivani uspjeh zasigurno je onaj koji promeće nošenje "ružne obuće". Modni stručnjaci dvoje duguju li ružne cipele slavu želji pojedinaca za isticanjem ili besciljnim sijeđenjem ideja koje promiču društvene mreže, no ono što jest sigurno je da njihova popularnost ne jenjava. Štoviše, iz sezone u sezonu modni brendovi nude nove inačice cipela koje mogu potpasti pod ovu kategoriju.

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili

Možda vas zanima Mnogim Hrvaticama ovo je omiljeni model ljetnih natikača. Imaš li ih i ti u svom ormaru? Rubrika Moda Moda

A kada su ljetne natikače u pitanju, aktualna modna strujanja su iznjedrila i novog favorita - gumene natikače čiji je dizajn inspiriran obućom pogodnom za kretanje na bazenu. Stoga, zaboravi na birke i kroksice, vrijeme je za gumene natikače! Daleko najpoznatija inačicu ovog para obuće u suradnji s adidasom predstavio je brend YEEZY, iza kojeg stoji glazbenik Kanye West.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Cijene ovih modela kreću se od 3.000 kuna naviše, no cjenovno znatno prihvatljiviju inačicu smo pronašli u aktualnoj Zarinoj ponudi. Ondje su gumene natikače dostupne po cijeni od 179,90 kuna, a već sada su zastupljene u dvije inačice - crnoj i bež.

Hrvatice prosječno imaju 20 pari cipela u ormaru. Odstupaš li ti od prosjeka?

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Primjer: Zara (179,90 kuna)

Možda vas zanima Od ovih natikača očito ne možemo pobjeći mada nemaju puno smisla ljeti. A ni zimi Rubrika Moda Moda

Spomenute natikače predstavljene su kao gumene sandale koje krasi potplat od 4,5 centimetara. Kako navodi službena stranica, uskoro će svoje mjesto na policama ovog popularnog modnog brenda pronaći još dvije verzije, one u plavoj i ružičastoj boji. Hoće li svoje mjesto naći i u tvom ormaru?

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0