Moda

Stajliš Hrvatice o kojima ste najradije čitali u 2016. godini

Da poznate Hrvatice imaju itekako dobar stil dokazale su i u ovoj godini, a evo o kome ste naviše čitali

Na samom kraju godine odlučili smo se još jednom osvrnuti na naše najpopularnije članke, a s obzirom na to da ste najradije čitali o stajliš Hrvaticama, ovoga puta fokusirali smo se upravo na njih. Čiji vam je stil bio najbolji, kod koga ste najradije tražili inspiraciju, kao i tko su bile najbolje odjevene slavne dame u 2016. otkrijte u nastavku.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ove ste godine najradije čitali o Severini, a zanimalo vas je sve što pjevačica radi, ali i nosi. Što je i opravdano te dosta očekivano, jer nas je neprestano inspirirala svojim odličnim stilom. Uvijek u koraku s najnovijim trendovima, Seve se zasluženo našla na samom vrhu naše liste.

A da dobar stil s godinama postaje sve bolji i bolji i ove je godine dokazala Jadranka Sloković o kojoj ste također rado čitali.

 | Autor: Nina Đurđević/PIXSELL Nina Đurđević/PIXSELL

Uspješna i uvijek sređena odvjetnica oduševila vas je svojim ljetnim, ali i zimskim stylinzima, a pokazala je i da budno prati trendove

Zanimalo vas je i sve što nosi Olja Vori, a kako i ne bi kad se svojim stilom dokazala kao prava modna inspiracija.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija
Bojana Gregorić ove vas je godine zaintrigirala svojim čestim beauty transformacijama, od kojih je teško izabrati najbolju, ali i nezaboravnim outfitima.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell
Od neokrunjena kraljice društvenih mreža Lane Jurčević rado ste primali modne, ali i beauty savjete, a trendy pjevačica godinu je obilježila i odličnim outfitima.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL Danijel Berković/PIXSELL
Stilsku inspiraciju često ste tražili i kod Petre Nižetić, koja je pokazala da u rukavu ima neke odlične modne trikove.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell
A gdje je Petra, tu je obično i Marijana Batinić, čiji ste stil u 2016. također obožavali, posebno njena usklađena izdanja s kćerkicom.

 | Autor: Marko Lukunić/PIXSELL Marko Lukunić/PIXSELL
Anita Dujić ove nam je godine svima održala lekciju iz vrijednosti male crne haljine, klasiku kojem je vjerna s razlogom.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell
Zanimali su vas i outfiti Ive Balaban, koje ste rado i kopirali, a modnu inspiraciju rado ste tražili i kod Lejle Filipović.

Nadamo se da će nas poznate Hrvatice nastaviti uveseljavati svojim stilom i u 2017. godini.

Photo: Danijel Berković/PIXSELL

Komentari 0