Moda

Romantično izdanje Jadranke Sloković za šetnju Stradunom

Odvjetnica Jadranka Sloković poznata je po besprijekornom stilu, a čak i na odmoru uvijek izgleda savršeno. Ovaj put odlučila se za vrlo romantično izdanje...

Jadranka Sloković prošetala je Stradunom s dugogodišnjim partnerom Čedom Prodanovićem, prije odlaska na koncert pijanista Ive Pogorelića. Nosila je haljinu od bijele čipke savršenu za ljetne koncerte na otvorenom, a uparila ju je sa srebrnim sandalama na visoku petu i clutch torbicom. 

- Netko kupuje aute, netko zlato i brilijante. Ja volim odjeću, nasuprot tome je frendica koja nikad nije kupila ništa skuplje od pet funti, ali vozi Ferrari - jednom nam je prilikom otkrila Jadranka. 

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

- U ranoj sam mladosti živjela u trapericama i od njih neću odustati ni sa sto godina... Najčešće sam nosila traperice s majicom i kožnom jaknom. Traperice dok se ne bi raspale. Uz to čizme bez potpetica. Prvu sam suknju kupila kad sam se zaposlila u Tužilaštvu. Ljeti i u trenucima koji ne obvezuju na poslovnu strogost, obavezno je u trapericama, onima baggy stila, širokima, uskima, zvonastih nogavica ili čak jako širokima. Ima ih i poderanih - kaže, a nama izgleda divno i u ovom vrlo ženstvenom izdanju. 

- U životu nisam odjenula roza ili svijetloplavo, žuto ili haljinu sa volananima, niti neću osim ako mi ne lupi u glavu tako nešto u osamdesetoj...

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Komentari 0