Moda

Jadranka Sloković i svi njeni najstajliš kaputi sezone

Odvjetnica s najviše stila može biti modna inspiracija svim ženama, a posebno što se poslovnog stila tiče

Uvijek savršeno elegantna, Jadranka je primjer dobro odjevne Hrvatice, a za naš je prvi Budi.IN Chic rekla: "Volim velike kapute, muške kapute. Najrobusniji mi je Vuittonov posve muški kaput. Savršen je... Uz to još stavim usku crnu kravatu i ja sam sebi odjevena kako treba."

Da obožava kapute i sami smo se ovjerili ove zime, kad Jadranka nosi sve najtrendy komade sezone.  

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Klasika u crnom

Dugi crni kaput s dvostrukim kopčanjem, savršen je ulov, jer dobro izgleda baš u svim prilikama, a Jadranka je svoj nosila na posljednjoj reviji modnog brenda Larie.   | Autor: arhiva arhiva Zara, 799,90 kn

Vojnički trend

Military look nas prati već nekoliko sezona. Maslinasto zelena, vojnički uzorak i sve drugo što ide uz ovaj trend posebno obožavamo zimi. Jadranka u maslinasto zelenom kaputu retro kroja izgleda odlično, a vidimo i na što je mislila kada je rekla da obožava Vuittonov muški kaput. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

 | Autor: arhiva arhiva Bershka, 249,90 kn

Predimenzionirani modeli

Predimenzionirani komadi vladaju ulicama, ali i modnim pistama ove godine više no ikada. Više ništa nije preveliko, nego je baš taman. Stajliš odvjetnica svoj crni "preveliki" kaput nosi u jednostavnoj kombinaciji od dvije boje i u ravnim cipelama, a kako je robusni kaput stegnut u struku, iako je predimenzioniran, ističe figuru. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

 | Autor: arhiva arhiva Jil Sander, net-a-porter.com, 1290 eura

Taj divni baršun

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell U kategoriju njenih najljepših kaputa i jakni morali smo staviti i ovaj dugi baršunasti sako koji, dok temperature još ne padnu prenisko, može služiti i kao jaknica. Baršun je najtraženiji materijal ove sezone, a dolazi na apsolutno svim odjevnim komadima od cipela, preko torbica, do hlača i majica. 

 | Autor: arhiva arhiva Ellery, outnet.com, 956 eura

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0