Moda

Za svaku figuru: Pronašli smo komade u kojima ćeš izgledati super sređeno

  • Blagdani su pred vratima, a ti se ne možeš odlučiti jer kao da nijedan outfit ne odgovara tvom obliku tijela?
  • Bez brige, jer baš sve možeš prilagoditi sebi uz nekoliko trikova!
  • Pronašle smo svečane komade koji će odgovarati svakom obliku tijela

Stižu blagdani i svečana atmosfera, a ti ne znaš što obući? I ne samo to, nego ono što želiš ne pristaje ti kako bi željela? Svaka od nas barem se jednom susrela s problemom odjeće neprikladne za naše tijelo. I to je sasvim normalno i štoviše - posebno, jer nismo i ne bismo trebale sve biti iste. Svaka od nas je jedinstvena i posebna, a ljepota je upravo u tome.

No, tvoj ti omiljeni komad odjeće može stajati baš savršeno ako upotrijebiš nekoliko trikova s obzirom na tvoj oblik tijela! Dovoljno je tek malo pažnje i svjesti o vlastitom "ja". Zašto bi se na božićnu zabavu ustručavala nositi onu široku haljinu ako si niska? Ili onu kratku ako si visoka? Uz pravu kombinaciju sve je moguće, a mi smo tu da ti pomognemo.

Pronašle smo nekoliko kombinacija koje bi se mogle pronaći i na tvojem popisu i to prema - tvom jedinstvenom obliku tijela!

1. Obrnuti trokut 

Ako je gornji dio tvog tijela naglašeniji fokusiraj se na topiće i bluze s blagim V izrezom koji će decentno naglasiti tvoje atribute.Osim toga, nabrani rukavi će dodati balans tvojoj figuri, osobito u pravoj kombinaciji. Odaberi hlače širokih nogavica, osobito ako si niska, dok će višim ženama odlično pristajati i midi suknje A kroja koje se šire prema dnu. Ove modele možeš pronaći na stranici Answear.hr.

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Medicine - Haljina Disco Inferno (Answear - 259,90 kn), IVY & OAK - Majica BETTY (Answear - 709,90 kn) - sredina gore, suknja Morgan (Answear - 519.90 kn) - sredina dolje, IVY & OAK - Kombinezon PAULINA (Answear - 749,90 kn)

Pogledaj više na: Answear.hr

2. Pješčani sat

Ovom obliku tijela pristaju mnogi modeli, ali ako želiš decentno pokazati atribute i naglasiti struk, odaberi uske haljine i suknje, ili pak skinny hlače u tamnijim bojama. Pristajat će ti i okrugli duboki izrez dekoltea, a pritom biraj one bluze koje će elegnatno istaknuti tvoju figuru, bez obzira na tvoju visinu.

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Pepe Jeans - Majica Jara (Answear - 319,90 kn), Morgan - Hlače (Answear - 249,90 kn), Bardot - Haljina (Answear - 709,90 kn), JDY - Majica (Answear - 107,90 kn), Vila - Suknja (Answear - 107,90 kn)

Modeli: Answear.hr

3. Oblik kruške

Za ovaj oblik tijela izrez s naborima će stvoriti iluziju punijega gornjeg dijela, a u toj kombinaciji odaberi suknje A kroja ili hlače širokih nogavica koje će fokus maknuti s bokova. Za tebe su i haljine s uzorcima koji će tvoje tijelo izdužiti, a ako si niža haljini samo dodaj remen i visoke potpetice.

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Morgan - Majica (Answear - 459,90 kn), Answear Lab - Hlače (Answera - 299,90 kn), Answear Lab - Pamučna haljina (Answear - 479,90 kn), Undress Code - Majica ONCE IN A BLUE MOON (Answear - 519,90 kn), Answear Lab - Suknja (Answear - 209,90 kn)

Modeli: Answear.hr

4. Jabuka

Za ovaj oblik tijela preporučaju se lepršave haljine koje se vežu u struku te topići koji ga naglašavaju. I široke nogavice izdužit će tvoju figuru, dok će suknje viokog struka s volanima dodati obline donjem dijelu tijela. Sav fokus posveti struku pa tako u kombinacije uvijek možeš dodati remen. Više modela možeš pronaći i na Answear.hr.

 | Autor: Answear Answear S lijeva na desno: Morgan - Majica (Answear - 179,90 kn), Guess - Suknja (Answear - 1039,00 kn), Guess - Haljina (Answear - 1109,00 kn), Undress Code - Majica ADDICTED TO LOVE (Answear - 479,90 kn), Twinset - Hlače (Answear - 859,90 kn),

Projekt miss7 Shape of You organiziramo u suradnji s web-shopom Answear.hr koji nudi tisuće proizvoda poznatih svjetskih marki. Answear.com postoji od 2011. godine, prisutan je u 8 europskih država te odsad i u Hrvatskoj. Adut ovog web-shopa je jednostavna i brza dostava unutar jednog do dva dana kao i besplatni povrat proizvoda za narudžbe iznad 300 kn te program Answear Club koji ti donosi niz iznenađujućih ponuda! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0