Moda 18. listopada 2021.

Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku!

Answear.
Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku! 1/8 Answear, vodeća europska online platforma za kupovinu stigla je u Hrvatsku!

Online modna trgovina Answear, vodeća europska internetska platforma za kupovinu odjeće, stigla je u Hrvatsku! Answear je europski brand prisutan u osam zemalja, točnije u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Grčkoj, a od sada je tu i za hrvatske kupce kojima garantira dostavu do vrata u roku od samo 24 sata*.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke više od 400 poznatih svjetskih marki te više od 94.000 proizvoda. Među njima su brojni popularni i poznati brendovi, sportske marke, kultne marke jeansa, ali i premium modne marke kao što su Diesel, Guess, Tommy Hilfinger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry i mnogi drugi. Na stranicama Answeara nalazi se odjeća iz najnovijih kolekcija i prema posljednjim trendovima za dame, gospodu, te za djevojčice i dječake.

 | Autor: Answear Answear

Posebno povodom lansiranja brenda na hrvatsko tržište sva su odjeća, obuća i modni dodaci sniženi 30 posto, a ova se pogodnost može ostvariti do kraja listopada. Dodatno, pretplatom na newsletter kupci dobivaju 15 posto popusta na sve brandove. 

Uz to, za kupce su organizirane i posebne pogodnosti, a kao jedan ističe se Answear Club. Riječ je o programu vjernosti koji pruža stvarne povlastice pa tako kupci zahvaljujući prikupljenim bodovima mogu kupovati i do 50 posto jeftinije.

 | Autor: Answear Answear

Dolaskom u Hrvatsku Answear je predstavio i najnoviju kampanju LIFESPIRATION STARTS HERE koja je inicirana uvođenjem kolekcije answear.LAB Girl Power, a koju su kreirale žene za žene, te manifestira ženske snage i hrabrosti. Answear tako, osim modne trgovine, postaje i mjesto za život, odnosno za inspiraciju za život pod vlastitim uvjetima. Uz brojne poznate svjetske brandove, Answear tako proizvodi i vlastitu liniju odjeće pod brendom answear.LAB. Dizajneri i dobavljači linije answear.LAB inspiraciju traže u svijetu umjetnosti, kulture, književnosti i filma, dokazujući da se sva ta područja savršeno isprepliću i nadopunjuju. Answear.LAB koristi potencijal lokalnih tvornica, malih tvornica i nezavisnih dizajnera, s kojima stvara nevjerojatne proizvode, a sve je proizvedeno od održivih i ekoloških materijala.

Answear svim kupcima garantira ekspresnu dostavu unutar 24 sata*, te besplatni povrat proizvoda, uz besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 300 kuna.

O brendu Answear:

Answear je poljski brend koji je aktivan od 2011. godine. Osim u Poljskoj, prisutan je i u osam drugih država srednje i istočne Europe: Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Bugarskoj i Grčkoj. Answear se stalno razvijamo i ne usporava tempo, a uz premium brendove, adut je jednostavna i munjevita dostava unutar 24 sata i besplatni povrat proizvoda. Različiti oblici dostave i sigurni načini plaćanja kupcima omogućuje jedinstveno iskustvo kupovine preko interneta, a sudjelovanje u programu Answear Club donosi nove blagodati. 

 
*Dostava unutar 24 sata je moguća za proizvode naručene do 9:30h ujutro. Standardna dostava je 1 do 2 dana.