Moda

Sportska elegancija Branke Bebić Krstulović

U srijedu 25. rujna u zagrebačkom Cinestaru održana je svečana premijera biografskog filma 'Diana', a manifestaciji su prisustvovala brojna poznata imena, dok je najviše pozornosti plijenila bivša misica Branka Bebić Krstulović u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Branka je odabrala kombinezon u stilu sportske elegancije koji je kombinirala uz trendi kaput s volanima. Kombinezon dolazi u mornarsko plavoj boji, a gornji dio je ukrašen šljokicama koje daju posebnu notu. Kratki kaput smaragdno zelene boje na sebi ima detalje u vidu širokih volana na ovratniku i reverima, a čitav styling je zaokružila brušenim salonkama u nude nijansi i maloj torbici u istim zemljanim bojama.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Make up je neupadljiv i odlično usklađen uz outfit. Sjenilo u boji vanilije kombinirano je plavom olovkom za oči, dok je na usne naneseno nježno ružičasto sjajilo, a ostatak lica naglašen kombinacijom rumenila i shimmera. Branka je svoju kosu prošaranu pramenovi raspustila i na taj način dodala ležerniji ton. Iako Branku ne viđamo često u medijima, uvijek je ugodno osvježenje na eventima.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Premijeru filma 'Diana' posjetila su i poznata društvena lica poput Kristine Bradač, Saše Lozara, Maria Petka, Sandre Bagarić i mnogih drugih.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0